Nisan ayında Kıbrıs kaç derece?

İçindekiler:

  1. Nisan ayında Kıbrıs kaç derece?
  2. Ocak ayında Kıbrıs'ta denize girilir mi?
  3. Kıbrıs soğuk olur mu?
  4. Kıbrıs ne zaman denize girilir?
  5. Ekimde Kıbrısa gidilir mi?
  6. Kıbrısa girişler pasaport mu?

Nisan ayında Kıbrıs kaç derece?

Kıbrıs'ta Hava Durumu
AyHava Sıcaklığı (min) °CSu Sıcaklığı °C
Nisan1218
Mayıs1521
Haziran1924
Temmuz2226
8 satır daha

Ocak ayında Kıbrıs'ta denize girilir mi?

Kıbrıs ne zaman denize girilir? Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Kuzey Kıbrıs 'a gitmek için her mevsim uygundur. Temmuz ve Ağustos ayları çok sıcak geçer ve deniz sıcaklığı da oldukça yüksektir.

Kıbrıs soğuk olur mu?

Kuzey Kıbrıs'ın yıllık ortalama hava sıcaklığı 19.0 °C' dir. ... Bu ayda hava sıcaklığı gündüz saatleri (gölgede) 37.0°C – 40.0oC arasında seyreder. Yılın en soğuk ayı genellikle Ocak ayı olup gündüz saatleri hava sıcaklığı 9.0°C – 12.0°C arasında seyreder ve yılın en soğuk geceleri çoğunlukla bu ayda yaşanır.

Kıbrıs ne zaman denize girilir?

Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Kuzey Kıbrıs'a gitmek için her mevsim uygundur. Temmuz ve Ağustos ayları çok sıcak geçer ve deniz sıcaklığı da oldukça yüksektir. Bu sebeple rahat bir deniz tatili yapmak isteyenler Kuzey Kıbrıs'a daha çok Mayıs-Haziran ile Eylül-Ekim aylarında gitmektedir.

Ekimde Kıbrısa gidilir mi?

Türkiye'ye oldukça yakın oluşu da adanın Türkler tarafından popüler hale gelmesinde önemli bir etken. Pasaport ve vizeye ihtiyacınız olmadan kolayca seyahat edebileceğiniz adaya nisan ayından ekim ayına kadar deniz ve güneş keyfi için gidebilirsiniz.

Kıbrısa girişler pasaport mu?

KKTC, Türk vatandaşlarının pasaport ve vize gerekmeden, kimlikle seyahat edebileceği noktalar arasındadır. Kıbrıs'a yalnızca kimlik ile seyahat edenler, burada en fazla 30 gün konaklama hakkına sahip olabilmektedir. ... Pasaportlu seyahatlerde ise yine vize gerekmeden 90 gün konaklama hakkına sahip olunabilmektedir.