Zeytinyağlı incir kürü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağlı incir kürü nasıl kullanılır?
  2. Zeytinyağlı incir kürü ne işe yarar?
  3. İncir kürü nasıl tüketilir?
  4. Kuru incir kürü neye iyi gelir?
  5. Incirle süt nasıl yapılır?
  6. 7 zeytin 1 incir ne zaman içilmeli?

Zeytinyağlı incir kürü nasıl kullanılır?

Kuru incir zeytinyağı kürü nasıl yapılır?: Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ilave edin. 1 gün boyunca bekletin. Sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

Zeytinyağlı incir kürü ne işe yarar?

Diş sağlığını kuvvetlendirir: Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendirir. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı korur. Zayıflamaya yardımcı olur: Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı olur.

İncir kürü nasıl tüketilir?

Kaynayan klorsuz suyun içerisine on beş tane kuru incir ilave edilir. Bu su yirmi dakika boyunca ağzı kapalı olarak kaynatılır. Kaynamanın ardından yirmi dakika tamamlandıktan sonra su süzülür. Hemen ardından ise incir kürü düzenli olarak içilmektedir.

Kuru incir kürü neye iyi gelir?

Cilde parlaklık verir, cilt sorunlarına iyi gelir. Tansiyonu dengelediği bilinir. Kalp rahatsızlıklarına karşı koruyucudur, kas ve eklem ağrılarını azaltır. Başta kabızlık olmak üzere pek çok sindirim ve bağırsak sorununa iyi gelir.

Incirle süt nasıl yapılır?

Bir tencerede önce sütü kaynatın. Süt kaynadıktan sonra içine 3-4 adet kuru incir atın. İncirlerle birlikte sütü 5 dakika daha kaynatın. Ardından bu karışımı robottan geçirip püremsi bir kıvam almasını sağlayın.

7 zeytin 1 incir ne zaman içilmeli?

Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır. 7 zeytin 1 incir kürü, 21 gün düzenli bir şekilde tüketilmelidir. 21 günün sonunda en az 10 kilo verdiğinizi göreceksiniz.