Bebek pudrası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bebek pudrası nasıl kullanılır?
  2. Bebek pudrası tahrişe iyi gelir mi?
  3. Bebek pudrası kaşıntıya iyi gelir mı?
  4. Yüz pudrası nasıl kullanılır?
  5. Pudra kaşıntıya iyi gelir mi?
  6. Pişik için ne kullanılabilir?
  7. Yüz pudrası ne işe yarar?

Bebek pudrası nasıl kullanılır?

Yapılışı: Pudrayı ve maden suyunu pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırınız. Yüzünüze uyguladıktan sonra 5 ya da 10 dakika bekleyiniz. İlk önce soğuk sonrasında ılık su ile durulayınız. Haftada 1 kere kullanabilirsiniz.

Bebek pudrası tahrişe iyi gelir mi?

Bebek pudrasının ciltteki sorunları gidererek cildi pürüzsüzleştirme gibi etkileri bulunduğu için yüzünüze sürebilirsiniz. Bunun yanı sıra ağda sonrası oluşacak tahrişi gidermek için de bebek pudrası kullanmak son derece etkilidir.

Bebek pudrası kaşıntıya iyi gelir mı?

Bebek pudrasını tüm yüzünüze sürebilir veya sadece sivilcelerin yoğunlukla çıktığı yerlere uygulayabilirsiniz. Yağlı saçlara sahip kişilerde, sık duş almalarına rağmen geçmeyen kaşıntılar ortaya çıkabilir. Saç diplerine hafifçe bebek pudrası dökmek, bu yağlanmayı dengeleyecek ve kaşıntıları giderecektir.

Yüz pudrası nasıl kullanılır?

Pudra Nasıl Sürülür?
  1. Sırasıyla makyaj bazı, fondöten ve kapatıcını uygula.
  2. Pudranı fırçana al ve fırçadaki fazla pudrayı çırparak uçmasını sağla.
  3. Pudrayı ilk olarak yüzünün ortasına uygula.
  4. Daha doğal ve eşit bir görünüm için pudranı yüzünün dış köşelerine doğru yuvarlak hareketlerle dağıt.

Pudra kaşıntıya iyi gelir mi?

2- Krem ve pudra kullanılmalı: Kaşıntı giderici pudra ve kremler aktif olarak kullanıldığı takdirde bu yöndeki şikayetler yarı yarıya azalır. Özellikle kaşınan bölgeye günde ya da bir iki kere bu özel kremlerden sürülebilir.

Pişik için ne kullanılabilir?

Orijinal zeytinyağı ve lavanta yağı, özellikle bebeklerde oluşan pişiklerde hızlı sonuçlar vermektedir. Pişik olan bölgeye bu yağlar ile masaj yapmak pişiğin iyileşmesi için yeterli olmaktadır. Cildi çok hassas olanlar için lavanta yağının su ile seyreltildikten sonra uygulanması gerekmektedir.

Yüz pudrası ne işe yarar?

– Sivilcelerin kurumasını sağlar ve görünümlerini azaltmaya yardımcı olur. Sivilce lekelerini azaltmak için haftada 2 defa lekelerin üzerine bebek pudrası uygulayabilirsiniz. – Makyajınızın kalıcılığını arttırmak için bebek pudrasını cildinize fırça yardımı ile dağıtarak sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.