Sahibinden com a üye olmak ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com a üye olmak ücretsiz mi?
  2. Cebinden Onaylı olmak ne demek?
  3. 2 aşamalı doğrulama nedir?
  4. Sahibinden Cebinden Onaylı uygun değildir ne demek?
  5. Sahibinden com onay kodu nasıl girilir?

Sahibinden com a üye olmak ücretsiz mi?

Hayır, sahibinden.com'a üye olmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemezsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir. Bireysel sahibinden.com üyeleri, üyelik ücreti ödemedikleri gibi, bazı ilan kategorilerinde belli sayıda ücretsiz ilan yayınlayabilirler.

Cebinden Onaylı olmak ne demek?

sahibinden.com'un sağladığı, alıcıların güvenle alışveriş yapmasını, satıcıların güvenilir olduğunu tescil eden hizmettir. Cebinden Onaylı Üyelik ile cep telefonu numaranızın size ait olduğunu teyit ederek, hem alıcıların güvenini kazanabilir, hem de alışveriş işlemlerinizi daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

2 aşamalı doğrulama nedir?

İki aşamalı doğrulama nedir? İki aşamalı doğrulama, Microsoft hesabınızda başkaları tarafından oturum açılmasını zorlaştırarak hesabınızı korumanıza yardımcı olur. İki farklı kimlik biçimi kullanır: Parolanız ve bir iletişim yöntemi (güvenlik bilgileri olarak da bilinir).

Sahibinden Cebinden Onaylı uygun değildir ne demek?

Herhangi bir cep telefonu numarasını, sahip olduğunuz hesaba tanımlamak (yani Cebinden Onaylı olmak) isterseniz, bu numaranın başka bir kullanıcı / hesap tarafından kullanılmıyor olması gerekmektedir. Bu durum, sizin telefon numaranızın başkası tarafından kullanıldığı anlamına gelmez.

Sahibinden com onay kodu nasıl girilir?

Cebinden Onaylı iseniz kayıtlı cep telefonu numaranıza SMS ile, Cebinden Onaylı değilseniz kayıtlı e-posta adresinize e-posta ile gelen doğrulama kodunu girerek işleminize devam edebilirsiniz.