Dini tatillerde ek ders ödenir mi?

İçindekiler:

  1. Dini tatillerde ek ders ödenir mi?
  2. Hangi durumlarda ek ders ödenir?
  3. 15 Temmuz idarecilere ek ders ödenir mi?
  4. Uzaktan eğitimde ek dersler nasıl olacak?
  5. 19 Temmuz 2021 ek ders ödenir mi?

Dini tatillerde ek ders ödenir mi?

Her ne kadar yönetmelikte ödenir olarak görünse de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatildir, resmi tatillerde eğitim öğretim faaliyeti, kurs, sınav yapılmaz. Eğitim öğretim faaliyetinin yapılmamasından dolayı ek ders ödemesi yapılmaz.

Hangi durumlarda ek ders ödenir?

hükmüne yer verilmiştir. Görüleceği gibi ek ders ücreti ödenmesinin temel koşulu; Karar kapsamında öngörülen ek ders görevinin fiilen yapılmış olması ya da Kararda belirlendiği şekliyle ek ders görevinden sayılan veya ek ders görevinin yapılmış sayılacağı hâllerin gerçekleşmiş olmasıdır.

15 Temmuz idarecilere ek ders ödenir mi?

Not 1: 15 Temmuz Demokrasi Bayramında ek ders ücreti ödenmeyecek ve Arife Günü (30 Temmuz 2020) idarecilere tam gün ek ders ödenecektir. ... Not 4: 25-26 Temmuz 2020 günlerinde yapılan Açık öğretim lisesi sınavlarının ödemesi bir sonraki ay yapılacaktır.

Uzaktan eğitimde ek dersler nasıl olacak?

1- Uzaktan eğitim kapsamında okutulan dersler önce maaş karşılığı, sonra ek ders ücreti olarak ödenecek. ... 4- Haftada 2 saat sınıf/şube rehberlik ek dersi ödenecek. 5- Okul yöneticilerine tam gün tam yıl eğitim ve ikili öğretim kapsamında ilave ek ders ücreti ödenmeyecek.

19 Temmuz 2021 ek ders ödenir mi?

Ders verilmişse ek ders ücreti ödenir. 19 Temmuz 2021 Pazartesi (Arefe günü): Cumhurbaşkalığı ve MEB, arefe günkü 08:00-13:00 saatleri arasını “idari izinli” sayarak tatil etti. ... Ders verilmişse ek ders ücreti ödenir.