Emar sonuçları hemen çıkar mı?

İçindekiler:

  1. Emar sonuçları hemen çıkar mı?
  2. Memede Emar sonuçları kaç günde çıkar?
  3. Meme MR'ı ne zaman çekilir?
  4. MR sonucu nasıl alınır?

Emar sonuçları hemen çıkar mı?

Raporlama gerektiren Bilgisayarlı Tomografi, MR ve Mamografi sonuçları olağandışı durumlar dışında en geç 3 gün sonra elden alınabilir. Ne kadar zamanda film çektirip sonuç alabilirim? Bilgisayarlı tomografi (BT), mamografi, kemik dansitometri çekimleri aynı gün yapılmakta, BT sonucu en geç üç günde verilmektedir.

Memede Emar sonuçları kaç günde çıkar?

Kullanılan bu madde, böbrek hastaları dışında herkese güven ile kullanılmaktadır. Meme de yapılan MR çekimleri yaklaşık 30 ila 60 dakika arasında sürmektedir. Çekim işlemi bittikten sonra kişilerin sonuçları özel monitörler yardımıyla incelenmekte ve sonuçlar 5-7 gün içerisinde raporlanmaktadır.

Meme MR'ı ne zaman çekilir?

MR çekimi için randevu saatinizden 30 dakika önce gitmeniz gerekmektedir. Meme MR işlemi 45 dakika ile 1 saat arasında sürebilir. Meme MRçekilmesi için en ideal zaman adet döngüsünün başlamasının 7 ila 10. günü arasındadır.

MR sonucu nasıl alınır?

Emar sonucunuzu öğrenmek için e-Nabız sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E-nabız sayfasına giriş yapmak için T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Sayfaya giriş sağladıktan sonra size verilen barkod veya sonuç belgesini sisteme girerek sonucunuza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.