Sürat Kargo kimin di?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo kimin di?
  2. Sürat Kargo kaca satildi?
  3. Sürat Kargo kime satıldı Son Dakika?
  4. Sürat Kargo ne zaman kuruldu?
  5. Sürat kargoya ne zaman kayyum atandı?
  6. Sürat Kargo kime satıldı 2020?
  7. Sürat Kargo ya ne olacak?
  8. Sürat Kargo ne kadara satılıyor?

Sürat Kargo kimin di?

Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo'nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) 'dir.

Sürat Kargo kaca satildi?

Peki, Sürat Kargo kime satıldı, Sürat Kargoyu kim satın aldı? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), dün yapılan Sürat Kargo ve Sürat Lojistik ihalesinde, en yüksek teklifin 335,5 milyon TL ile muhammen bedelin üzerinde gerçekleştiğini bildirdi.

Sürat Kargo kime satıldı Son Dakika?

Kurucusu Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatipli. İSTANBUL - “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800'e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Sürat Kargo ne zaman kuruldu?

Temmuz 2003 Sürat Kargo/Kuruluş

Sürat kargoya ne zaman kayyum atandı?

Kapalı zarf usulü ihale bugün saat 14.30'da İstanbul'da yapılacak. Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'e 'FETÖ bağlantıları' iddiasıyla Aralık 2015'te kayyım atanmıştı.

Sürat Kargo kime satıldı 2020?

TMSF 177 milyon liralık Sürat Kargo'yu satıyor.

Sürat Kargo ya ne olacak?

TMSF, Sürat Kargo'yu satışa çıkardıTasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri ile Sürat Lojistik Hizmetleri'nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı. ... İhale, 28 Temmuz 2021'de saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Sürat Kargo ne kadara satılıyor?

Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'in satışa esas değerinin tespit edilmesi amacıyla başlatılan değerleme sürecinde, işletme değerinin tespiti amacıyla Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın (TSKB) görevlendirildiği kaydedilen açıklamada, banka tarafından raporun Aralık 2020'de hazırlandığı, her iki şirket için tespit edilen ...