Trakya Kalkınma Ajansı hangi illere hizmet verir?

İçindekiler:

  1. Trakya Kalkınma Ajansı hangi illere hizmet verir?
  2. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Kimdir?
  3. IZKA Projesi Nedir?
  4. Kalkınma ajansları nasıl girilir?
  5. Izmir kalkınma ajansı ne iş yapar?
  6. Kalkınma Ajansı personeli memur mu?
  7. Kalkinma Ajanslarinin gorevleri nelerdir?

Trakya Kalkınma Ajansı hangi illere hizmet verir?

TR21 Trakya Bölgesi'nde (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) Tekirdağ merkezli olmak üzere faaliyet gösteren Ajansımız Edirne ve Kırklareli'de bulunan Yatırım Destek Ofisleri ile de bölgemize hizmet etmektedir.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Kimdir?

Mahmut Şahin, 1977 Konya Beyşehir doğumludur. İlköğrenimini Konya'da, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Ailesinin iş durumu nedeniyle Tekirdağ'a yerleşmiştir. Şahin, Pamukkale Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

IZKA Projesi Nedir?

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir ili özelinde kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma plânı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak ...

Kalkınma ajansları nasıl girilir?

Bunun için beş yıl kendi alanlarında başarı ile çalışmış olmak ve elli yaşını aşmamış olmak şartları vardır. Bu adaylar KPSS (Kamu personel Seçme Sınavı) puan şartı aranmadan sınava alınırlar. KPDS (Kamu Personel Dil Sınavı)'den ise en az 70 puanlarının olması gerekir.

Izmir kalkınma ajansı ne iş yapar?

Katılımcılığı esas alarak yerel potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen İzmir Kalkınma Ajansı, ulusal kalkınma hedefleri çerçevesinde İzmir odaklı bölge planları hazırlar ve bu planlarda belirlenen temel hedef ve önceliklere yönelik geliştirilen projelere mali ve teknik destek sağlar.

Kalkınma Ajansı personeli memur mu?

CEVAP: Ajans çalışanları iş kanununa tabi kamu işçileridir. ... Ajans çalışanları memurların sahip olduğu iş güvencesine sahip değildir. İşe alan Ajans Yönetim Kuruludur ve iş akitlerini Yönetim Kurulu başkanı imzalar.

Kalkinma Ajanslarinin gorevleri nelerdir?

Kalkınma Ajansları, kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik ...