Airfel klima hangi ülkede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Airfel klima hangi ülkede üretiliyor?
  2. Airfel klima kaç yıl garantili?
  3. Airfel klima ile Daikin aynı mı?
  4. Airfel kombi hangi markanın yan ürünü?
  5. Daikin ne malı?
  6. Airfel Daikin Aynı mi?
  7. Airfel klima fiyatları ne kadar?
  8. Daylux Klimayı kim üretiyor?
  9. En iyi klima hangi marka?
  10. Daikin Kombi hangi ulkenin mali?
  11. Airfel Kombi zil işareti ne anlama gelir?

Airfel klima hangi ülkede üretiliyor?

Airfel Türk markasıdır. Yalnız 2011 Temmuz ayından sonra bir Japon markası olan Daikin tarafından satın alınmıştır.

Airfel klima kaç yıl garantili?

Airfel, 2 yıl cihaz, 3 yıl kompresör garantisi verir. Garanti süreniz, Airfel ürününüzün ücretsiz olarak kurulumundan sonra başlar.

Airfel klima ile Daikin aynı mı?

Airfel 1999 yılında ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet veren Sanko Holding bünyesine ait bir marka olarak kurulurken 2011 yılında Daikin Industries Limited'in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe N.V tarafından satın alındı.

Airfel kombi hangi markanın yan ürünü?

Airfel 1999 yılında ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet veren Sanko Holding bünyesine ait bir marka olarak kurulurken 2011 yılında Daikin Industries Limited'in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe N.V tarafından satın alındı. 2007 yılında Türkiye'deki pazarlama firması Daikin Klima Pazarlama Ltd.

Daikin ne malı?

Daikin Industries Ltd. (Japonca: ダイキン工業株式会社, "Daikin Kōgyō Kabushiki Gaisha") merkezi Japonya'da olan bir marka. Bir çok uluslu şirkettir ve Japonya, Çin, Avustralya, Hindistan, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da merkezleri vardır. Türkiye'de ise 2011 yılında tanınmıştır ve klima olarak sunulmaktadır.

Airfel Daikin Aynı mi?

Airfel 1999 yılında ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet veren Sanko Holding bünyesine ait bir marka olarak kurulurken 2011 yılında Daikin Industries Limited'in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe N.V tarafından satın alındı.

Airfel klima fiyatları ne kadar?

En Popüler Airfel Klimalar
  • Airfel LTXN50U A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima5.574,91 TL19 satıcı
  • Airfel LTXN35U A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima3.829,18 TL20 satıcı
  • Airfel LPCY25BM 9000 BTU Mobil Klima2.349,00 TL11 satıcı
  • Airfel LTXN71U A++ 24000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima6.741,57 TL18 satıcı
Daha fazla öğe...

Daylux Klimayı kim üretiyor?

Daikin Kalitesine Güvenerek Daylux Klima Alma Pişmanlığı 2017 Ağustos ayında Daikin yetkili servis ağına ve kalitesine güvenerek daha uygun fiyatlı olan ürünü Daylux klima satın aldım.

En iyi klima hangi marka?

Daikin en iyi klima üreticilerinden biridir. Piyasadaki birçok klimaya göre oldukça pahalıdır. Daikin klimalar, Mitsubishi klimalar kadar kalitelidirler. Daikin, uzun ömürlü ve hem ısıtma hem soğutma işlemlerini kusursuz yapan klimalar üretir.

Daikin Kombi hangi ulkenin mali?

Tüm dünyada özellikle soğutma teknolojisi ile tanınan Japon devi Daikin, Sakarya'daki tesislerinde ürettiği kombi ile ısıtmadaki iddiasını da ortaya koydu.

Airfel Kombi zil işareti ne anlama gelir?

Airfel marka kombilerde anahtar işaretinin görülmesi, kombide bir arıza var uyarısı anlamına gelmekte ve kombi kullanıcısının bu kodla uyarılması demektir. ... Kombideki anahtar işareti bir arıza değil, kullanıcıya bir arızanın olduğunu belirten bir sinyaldir.