Mert Yazıcıoğlu ve sevgilisi kim?

İçindekiler:

  1. Mert Yazıcıoğlu ve sevgilisi kim?
  2. Mert Yazıcıoğlu evi nerede?
  3. Afra Saraçoğlu saç rengi nedir?
  4. Berfin Nilsu Aktaş kaç kilo?
  5. Afra Saraçoğlu evi nerede?

Mert Yazıcıoğlu ve sevgilisi kim?

Bir Annenin Günahı oyuncusu Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde yaptığı romantik kutlama ile beğeni topladı. İşte Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'nun romantik aşk pozları...

Mert Yazıcıoğlu evi nerede?

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, yeni evlerine taşındı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, başarılı çift, mega kent İstanbul'un en ücra köşesi, Uskumruköy'e taşındı.

Afra Saraçoğlu saç rengi nedir?

Virüs sebebiyle bir süredir evinden çıkmayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu kuaförlerin açılmasıyla saçlarında değişikliği gitti. Bir süredir sarı saçlar kullanan ve bu saç rengiyle beğeni toplayan oyuncu 5 saatlik saç bakımının ardından sarı olan saçlarını koyu renge boyattı.

Berfin Nilsu Aktaş kaç kilo?

2018 yılında; Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jüri koltuğunda oturduğu Geleceğin Starı yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çeken Berfin Nilsu Aktaş'ın ilk dizi deneyimi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisidir. Dizide Gökçe karakterine hayat veren Berfin Nilsu Aktaş, 1.70 metre boyunda ve 52 kilodur.

Afra Saraçoğlu evi nerede?

İstanbul'un Karadeniz tarafındaki en uç köylerinden olan Uskumruköy'ün iki yeni sakini var. Oyuncu çift Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, birlikte yaşamaya karar vererek bu şirin köye yerleşti.