Antalya'da kadın sığınma evi var mı?

İçindekiler:

  1. Antalya'da kadın sığınma evi var mı?
  2. Kadın sığınma evlerinde ne kadar kalabilirim?
  3. Antalya'da erkek sığınma evi var mı?
  4. Türkiye'de erkek sığınma evi var mı?
  5. Türkiyede kaç tane erkek sığınma evi var?

Antalya'da kadın sığınma evi var mı?

Ancak Antalya'da sadece Büyükşehir Belediyesi'nin kadın sığınma evi bulunurken; Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Manavgat, Serik ve Alanya'da ilçelerinde de kadın sığınma evi açılması gerekiyor.

Kadın sığınma evlerinde ne kadar kalabilirim?

Kadınların sorunlarını dinleyen uzmanlar onlar için en uygun yol haritasını belirler. Türkiye'de kadın sığınma evlerinde en fazla kalma süresi 6 ay olarak belirlenmiştir. Bu süre zarfında kadınların kendi ayakları üzerinde kalması sağlanır.

Antalya'da erkek sığınma evi var mı?

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Denizli, Trabzon, Şanlıurfa, Antalya, Bursa, Malatya, Mersin ve Samsun'da bulunan ŞÖNİM'lere bağlı toplam 14 kadın sığınma evi varken, erkekler için ise ŞÖNİM'e bağlı sadece İzmir ve İstanbul'da birer erkek sığınma evi mevcut.

Türkiye'de erkek sığınma evi var mı?

Türkiye'nin ilk erkek sığınma evleri İstanbul ve İzmir'de hizmete girdi. 30 erkeğin kalacağı sığınma evinde erkeklerin kimlikleri gizli tutulacak. Sığınma evlerininse pencereleri parmaklıklı olacak. ... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, “Kadının da çocukların da erkeklerin de bakanıyım.

Türkiyede kaç tane erkek sığınma evi var?

Kadına şiddetin yoğun olarak tartışıldığı Türkiye'de erkekler için de İzmir ve İstanbul'da 2 sığınma evi bulunuyor.