Yemeksepeti nin kurucusu kimdir?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti nin kurucusu kimdir?
  2. Yemeksepeti kaç restoran var?
  3. Nevzat Aydin Calisanlarina ne kadar dagitti?
  4. Banabi hangi şehirlerde var?
  5. Nevzat Aydın babası nereli?
  6. Yemek Sepeti kime kaça satıldı?
  7. Yemeksepeti kaç yaşında?
  8. Yemek sepetinin sahibi nereli?
  9. Banabi kimin?
  10. Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran kimdir?
  11. Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran girişimci kimdir Buna neden gerek duymuş olabilir?
  12. Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran girişimci kimdir Buna neden gerek duymuş?
  13. Yemek Sepeti ne zaman kuruldu?

Yemeksepeti nin kurucusu kimdir?

Nevzat Aydın

Yemeksepeti kaç restoran var?

32 bin 437 yeni restoranı sistemine ekleyen Yemeksepeti'nin kullanıcıları, 2020 boyunca en çok aileleriyle birlikte sipariş oluşturdu.

Nevzat Aydin Calisanlarina ne kadar dagitti?

5 Mayıs 2015 de satışı yapılan Yemek Sepet'inin sahibi Nevzat Aydın " Biz bu şirketi bu noktaya beraber getirdik" diyerek 114 çalışanına toplamda 27 milyon dolar dağıttı evet yanlış duymadınız.

Banabi hangi şehirlerde var?

Buna göre 2019 yılında Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Trabzon olmak üzere 8 şehirde hizmet veren Yemeksepeti Banabi; 2020'de Adana, Aydın, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun ve Tekirdağ'ın katılmasıyla 24 ilde ...

Nevzat Aydın babası nereli?

Nevzat Aydın kimdir?
Nevzat Aydın
Doğum :(45 yaşında)
Nereli :Ordu
Burç :Balık
Meslek :İş Adamı

Yemek Sepeti kime kaça satıldı?

Türkiye'nin yemek sektörünün önemli şirketlerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı. Delivery Hero, 589 milyon dolar (1 milyar 596 milyon TL) toplam değerleme üzerinden Yemeksepeti hisselerinin tamamını bünyesine kattı.

Yemeksepeti kaç yaşında?

20 yıl (2001)

Yemek sepetinin sahibi nereli?

1976 yılında İstanbul'da doğan Nevzat Aydın, Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Silikon Vadisi'ndeki University of San Francisco'da MBA eğitimi aldı.

Banabi kimin?

Şirket sahibi Nevzat Aydın ise sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu: "Arkadaşlar, kısa bir süre önce banabi maltepe depomuzda çalışan bir kişi hakkında bazı üzücü iddialar olduğunu öğrendik.

Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran kimdir?

Nevzat Aydın, Türkiye'nin ilk çevrimiçi yemek siparişi sitesi Yemeksepeti.com'u Melih Ödemiş (CTO), Gökhan Akan (CFO) ve Cem Nufusi (Satış Direktörü) ile birlikte 2001 yılında kurdu.

Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran girişimci kimdir Buna neden gerek duymuş olabilir?

Türkiye'nin online yemek siparişi sitesinin kurucusu NEVZAT AYINDIR (...) En çok tercih edilen yemek sipariş sitelerinden biridir. Birçok ödülü de vardır. Yemeksepeti modelleri çok ilgisini çekmiş ve o da bir model hazırlayıp girişimciliğe dev adım atmıştır.

Türkiye'nin ilk online yemek siparişi sitesini kuran girişimci kimdir Buna neden gerek duymuş?

Daha sonra MBA yüksek lisansı için ABD'ye gitti. San Francisco kentinde değişik ülke mutfaklarını tattıkça bunların sipariş yönetemlerini inceledi ve kafasında bu fikri oluşturdu. Yemeksepeti fikriyle Türkiye'ye dönen Nevzat Aydın, Ocak 2001'de siteyi açtı ve 24 yaşında kendi işinin patronu oldu.

Yemek Sepeti ne zaman kuruldu?

2001