Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi mahallede?

İçindekiler:

  1. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi mahallede?
  2. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi otobüs gider?
  3. Çapa Tıp Fakültesi kaç yıllık?
  4. Cerrahpaşa Hastanesi devlet mi özel mi?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi mahallede?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi 41.005898 enlem ve 28.938406 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hobyar Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi otobüs gider?

-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile; 89İ Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi/İnönü Mahallesi-Aksaray İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp 35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Çapa Tıp Fakültesi kaç yıllık?

Arazinin bir kısmında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi bulunurken bir kısmında ise amfilerimiz, öğrenci meydanımız, yemekhane ve kantinlerimiz ve diğer sosyal alanlarımız bulunmaktadır. 6 yıllık eğitimimizin tamamını bu kampüste ve hastanede vermekteyiz.

Cerrahpaşa Hastanesi devlet mi özel mi?

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa, İstanbul'da yer alan devlet üniversitesidir. tarihli, 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7141 sayılı kanun ile İstanbul Üniversitesi'nden ayrılarak kurulmuştur.