Pelargonium neye yarar?

İçindekiler:

  1. Pelargonium neye yarar?
  2. Pelumm nedir?
  3. Pelumm 20 ml nasıl kullanılır?
  4. UMCA damla içinde alkol var mı?
  5. Ocean Pelumcka damla nedir?

Pelargonium neye yarar?

Güney Afrika kökenli bir bitki olan Pelargonium sidoides'in köklerinden elde edilen umckaloabo adlı özüt başta soğuk algınlığı ve grip olmak üzere tüm solunum yolları sorunlarından korunmada bir numaradır.

Pelumm nedir?

Her 1 ml (20 damla) çözelti 0,018468 g Pelargonium sidoides kökü kuru ekstresi içerir. ENDİKASYONLARI: PELUMM; soğuk algınlığı, bronşit ve sinüzit gibi akut üst solunum yolları hastalıklarının boğaz ağrısı, öksürük, burun akması veya tıkanıklığı gibi belirtilerinin hafifletilmesinde kullanılır.

Pelumm 20 ml nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ: Doktor tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde; 12 yaş üzeri; günde 3 kez 30 damla, 6-12 yaş; günde 3 kez 20 damla, 1-5 yaş; günde 3 kez 10 damla, SAKLAMA KOŞULLARI: 25°C'nin altında oda sıcaklığında saklanır.

UMCA damla içinde alkol var mı?

Ürünün içindeki sardunya köklerinden çıkarılan özü elde etmek içinalkol” kullanılıyor. Bu nedenle Umca, alkol (etanol) ihtiva eden bir ürün.

Ocean Pelumcka damla nedir?

Ocean Pelumcka, Afrika Sardunyası bitkisinin kök ekstresini içeren gıda takviyesidir. Bu ekstre aynı zamanda Umckaloabo olarak adlandırılmaktadır. Bir Güney Afrika bitkisi olan Afrika Sardunyası'nın(Pelargonium sidoides) özelliği nedeniyle, yerel kabileler tarafından uzun yıllardır kullanıldığı bilinmektedir.