Huawei p20 Lite barkod okuma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Huawei p20 Lite barkod okuma nasıl yapılır?
  2. Android QR kod nasıl okutulur?
  3. Barkod uygulaması nasıl kullanılır?
  4. Barkod okuyucu nasıl yapılır?
  5. Wifi QR kodu nedir?

Huawei p20 Lite barkod okuma nasıl yapılır?

Bunlardan ilki, Google uygulaması üzerinde 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR kodu tam görecek şekilde tutun. Google Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.

Android QR kod nasıl okutulur?

Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.

Barkod uygulaması nasıl kullanılır?

KAREKOD NASIL KULLANILIR? Tek yapmanız gereken gerekli uygulamayı indirdikten sonra telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. Karekod, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz.

Barkod okuyucu nasıl yapılır?

Örneğin barkod tarayıcı kullanıyorsanız cihazı barkod sembolünün bulunduğu karekoda tutmanız gerekiyor. Böylelikle barkodu okutabilirsiniz. Diğer taraftan barkod okuma uygulamlarının indirildiği teledon ve tabletlerle de kod u okuyabilmek mümkün. Eğer karekod bir metin içeriyorsa bu metni hemen görebiliyorsunuz.

Wifi QR kodu nedir?

Google, Android Q ile birlikte kullanıcıların yalnızca bir QR kod oluşturarak Wi-Fi ağını yakınları ile paylaşmasını mümkün kılıyor. QR kod ile Wi-Fi ağını paylaşmak için şu adımları uygulamak gerekiyor. Ağ ve İnternet ayarlarından Wi-Fi'ye gittikten sonra mevcut ağ bağlantısına dokunun.