PTT adıma para var mı?

İçindekiler:

  1. PTT adıma para var mı?
  2. Kargo takip kodu nerede yazar?
  3. Kargo takip numarası ne zaman gelir?
  4. Aras Takip No ile sorgulama nasıl yapılır?
  5. Aras Kargo teslimat Subesinde ne demek?
  6. Teslimat Şubesi ne oluyor?
  7. Aras Kargo takip yönlendirildi ne demek?

PTT adıma para var mı?

Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

Kargo takip kodu nerede yazar?

Kargo takip numaranız, kargoyu gönderen şubeye teslim ettiğinizde size verilen etikette bulabilirsiniz. Eğer bu etiketi bulamıyorsanız şubeyi arayarak kargo takip numaranızı öğrenebilirsiniz. Sizden isminizi soy isminizi ve kargoyu nereye gönderdiğiniz bilgisini isteyeceklerdir.

Kargo takip numarası ne zaman gelir?

Kargo firmalarının takip numarası oluşturması bir kaç saat sürmektedir. Gün içinde 16:00'e kadar verilen siparişlerin kargo takip numaraları çoğunlukla ertesi sabah görülebilmektedir.

Aras Takip No ile sorgulama nasıl yapılır?

Takip No İle Gönderi Sorgulama Yöntemi Bunun için yapılması gereken il şey Aras Kargo firmasının internet adresine girmektir. İnternet adresinde karşınıza çıkacak ekranda kargo sorgulama işlemleri yapılır. Kargonuzun takip numarası ilgili boşluğa girilmelidir. Daha sonra sorgula sekmesine tıklamanız yeterlidir.

Aras Kargo teslimat Subesinde ne demek?

Kargonuz teslimat şubesine ulaşmış anlamına geliyor. Bazen teknik aksaklıklar veya yoğunluk nedeniyle Kuryeye Teslim Edildi girilmemiş olabiliyor.

Teslimat Şubesi ne oluyor?

Aras kargo teslimat şubesinde ne demek? ... En yakın şubeye teslim edilen kargo da, kargonun alıcısına verilmek üzere buradan dağıtıma çıkarılıyor. Kargo teslimat şubesinde ne demek diye soruyorsanız, kargonuz size en yakın olan kargo şubesinde anlamına geliyor.

Aras Kargo takip yönlendirildi ne demek?

Peki kargo yönlendirildi ne demek? Kargonuz yönlendirme sürecindeyse şu an bulunduğu şubeden başka bir şubeye gidiyor demektir. Bu yazıyı yönlendirme evrakları hazırlanırken ve kargonuz araçta yeni şubeye giderken görebilirsiniz.