Binalarda ısı kaybını engellemek için yapılan işlemlerin tümüne ne denir?

İçindekiler:

  1. Binalarda ısı kaybını engellemek için yapılan işlemlerin tümüne ne denir?
  2. Isonem kaç saatte kurur?
  3. Isonem MS 82 kaç metrekare?
  4. Elyaflı Sutut ne ise yarar?
  5. Isonem Liquid glass nedir?
  6. Isonem astar ne işe yarar?

Binalarda ısı kaybını engellemek için yapılan işlemlerin tümüne ne denir?

Farklı sıcaklıktaki ortamlarda bulunan ısı transferini engellemek için yapılan tüm işlemlere ısı yalıtımı denilmektedir.

Isonem kaç saatte kurur?

Karışım Yoğunluğu: 1,2 g/ml. Uygulama Sıcaklığı: +5°C - +35°C arası. Kuruma Süresi: Dokunma Kuruma: 1-2 saat. Tam Kuruma: 4-5 saat.

Isonem MS 82 kaç metrekare?

Uygulama yapılan mekânların havalandırılması mutlaka iyi yapılmalı uygulama yapılırken maske, eldiven ve koruyucu gözlük kullanılmalıdır. SARFİYAT : 500 - 600 g/m² (2 kat uygulama).

Elyaflı Sutut ne ise yarar?

Elastomerik akrilik kopolimer reçine esaslı Elyaflı Sutut; su yalıtımında riskli kabul edilen bölgeler için geliştirilmiş, kullanıma hazır, polipropilen mikro elyaf katkılı, beyaz renkli, likit membran su yalıtım malzemesidir. ... · Üzeri aynı elastikiyet yapısına sahip sadece su bazlı boya ile boyanabilir.

Isonem Liquid glass nedir?

ISONEM LIQUID GLASS cam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton, şap, pvc, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeyler üzerine yapışması mükemmel olan, atmosferik şartlara mukavemeti yüksek şeffaf veya renkli olarak üretilebilen mükemmel su direncinin yanı sıra yüksek kimyasal ve fiziksel ...

Isonem astar ne işe yarar?

ÖZELLİKLERİ: Yüzeye çok iyi nüfuz eder. Sağlam bir zemin hazırlayarak son kat boyayı yüzeye bağlar, boya sarfiyatını azaltır, sıvaların su emiciliğini azaltır. Ayrıca su bazlı su yalıtım malzemeleri ve duvar macunu uygulamalarında yapışma performansı çok yüksek bir astardır.