Spazm önleyici ilaç nedir?

İçindekiler:

  1. Spazm önleyici ilaç nedir?
  2. Meteospasmyl kimler kullanabilir?
  3. Meteospasmyl nedir ne için kullanılır?
  4. Meteospasmyl 40 mg ne işe yarar?

Spazm önleyici ilaç nedir?

SPAZMOTEK PLUS spazm giderici ve ağrı kesici kombinasyonu olan ilaçlar grubuna dahildir. Bir film tablet içinde etkin madde olarak 10 mg hiyosin-N-butilbromür ve 500 mg parasetamol bulunur. 20 film kaplı tablet içeren blister ambalajda sunulmaktadır.

Meteospasmyl kimler kullanabilir?

Özellikle irritabl barsak sendromu ve divertiküler hastalık gibi bağırsak sorunlarında görülen mide ekşimesi, karın ağrısı ve şişkinlik, kabızlık veya ishal gibi semptomların tedavisinde kullanılır. Ayrıca karın şişliği, mide ve bağırsak krampları, hıçkırık ve adet ağrısı için reçete edilebilmektedir.

Meteospasmyl nedir ne için kullanılır?

Meteospasmyl, antispazmodik (spazm çözücü) ve kas gevşetici bir ilaçtır. Piyasada 40 ve 80 kapsül içeren ambalajlarda bulunur. Her bir beyaz ve yumuşak kapsül etkin madde olarak 60 mg alverin sitrat ve 300 mg simetikon içerir.

Meteospasmyl 40 mg ne işe yarar?

METEOSPASMYL®, 40 kapsül içeren ambalajlarda (4 adet 10'luk blister) sunulmaktadır. METEOSPASMYL®, papaverin ve benzeri ilaç grubu ile antispazmodikler (spazm çözücüler) ve motiliteyi (bağırsak hareketleri) değiştiren ilaç grubundandır.