Izmir Vergi Dairesi Başkanı kim?

İçindekiler:

  1. Izmir Vergi Dairesi Başkanı kim?
  2. Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü kim?
  3. 9 Eylül Vergi dairesine nasıl gidilir?
  4. Kizilbey vergi dairesi nereye bağli?
  5. Ömer Alanli kim?
  6. Çiğli Vergi Dairesi Müdürü kim?
  7. Vergi Dairesi Müdürü kimdir?
  8. Belkahve Vergi Dairesi Müdürü kim?
  9. Vergi Dairesi Başkanı nedir?
  10. Izmir Vergi Denetim Kurulu Başkanı kimdir?
  11. Gaziemir Vergi Dairesi Müdürü kim?
  12. Şirinyer Vergi Dairesi Müdürü kim?
  13. Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü kim?
  14. Izmir Vergi Dairesi Başkanlığı nereye taşındı?
  15. Basmane vergi Dairesi nereye taşındı?
  16. Vergi dairesi başkanı ne iş yapar?

Izmir Vergi Dairesi Başkanı kim?

Hazine ve Maliye Bakanlığında 21 Ağustos 2020 tarihinde yapılan görevlendirmelerle İzmir Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan Ömer Alanlı, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığında düzenlenen devir-teslim töreni ile görevine başladı.

Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü kim?

Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürüolarak atanan Zakir KILIÇ Kaymakamımıza ziyarette bulundu.

9 Eylül Vergi dairesine nasıl gidilir?

Balçova konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Dokuz Eylül Vergi Dairesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 10, 202, 690, 811.
  2. Metro: İZMIR METROSU.
  3. Hafif Raylı: KONAK TRAMVAYI.

Kizilbey vergi dairesi nereye bağli?

Kızılbey Vergi Dairesi 39.945930 enlem ve 32.854996 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hacı Bayram Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. Kızılbey Vergi Dairesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Ömer Alanli kim?

Ömer Alanlı Kimdir' 2019 yılından bu yana Vergi Denetim Kurulu İzmir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı olarak görev yapan Alanlı, 21 Ağustos 2020 tarihli Hazine ve Maliye Bakanlığı onayı ile İzmir Vergi Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi. Ömer Alanlı evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çiğli Vergi Dairesi Müdürü kim?

Ziyarette Çiğli Vergi Dairesi Müdürü Hidayet ÇETİN'e Müdürü Yardımcısı Sevgi VARIŞLI, Gelir Uzmanları İsmail Durmaz ve Ayşe Gülce KARAKAŞ eşlik etti.

Vergi Dairesi Müdürü kimdir?

Birincil sekmeler
MakamAdem KOYUNCU / Başkan
AdresBarbaros Mahallesi Ardıç Sokak No: 10 Ataşehir/İSTANBUL
Tel+ 40 50
Faks+ 24 22
E-posta[email protected]
1 satır daha

Belkahve Vergi Dairesi Müdürü kim?

Sn. İsmail ÖZBEK'i, Belkahve Vergi Dairesi Müdürü Sn. Hüsniye ÖNAL'ı ve ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn. Hasan ÖZİNCE'yi makamlarında ziyaret ettik.

Vergi Dairesi Başkanı nedir?

MADDE 5 – (1) Vergi dairesi başkanı; yetki alanındaki işlemlerin mevzuat hükümlerine göre yürütülmesi ve izlenmesi, birimleri arasında uygulama birliği ve standardizasyonun sağlanması, vergi inceleme ve denetimlerinin gerçekleştirilmesi, kendisine bağlı birimlerin görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmelerinin ...

Izmir Vergi Denetim Kurulu Başkanı kimdir?

Hakan BAŞER - Vergi Müfettişi, CIA - Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı | LinkedIn.

Gaziemir Vergi Dairesi Müdürü kim?

Gaziemir Vergi Dairesi Müdürü Rasime SAVRAN, Vergi Haftası kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman BEYEN'i ziyaret etti.

Şirinyer Vergi Dairesi Müdürü kim?

İzmir SMMM Odası on Twitter: "Şirinyer - Buca Semt Temsilciliğimiz, Şirinyer Vergi Dairesi'ne atanan Müdür Nurkay Yiğit'e nezaket ziyareti yaptı.… "

Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü kim?

Yamanlar Vergi Dairesi Müdürlüğüne müdür olarak atanan Ali KARAKAYA Kaymakamımız Sadettin Yücel' i Makamında ziyaret etti.

Izmir Vergi Dairesi Başkanlığı nereye taşındı?

Yine İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Konak Vergi Dairesi Müdürlüğü ise, 31.05.2021 Pazartesi'den itibaren Fahrettin Altay Mahallesi 65/20 Sokak No:2 Karabağlar/İzmir adresinde hizmet vermeye başlamıştır."

Basmane vergi Dairesi nereye taşındı?

Bornova Hizmet Binasında faaliyet gösteren Kemeraltı Vergi Dairesi Müdürlüğü ise, 13.02.2017 tarihi itibariyla "İsmet Kaplan Mahallesi 1366 Sokak No:2 Basmane/İZMİR" adresine taşınmıştır.

Vergi dairesi başkanı ne iş yapar?

MADDE 5 – (1) Vergi dairesi başkanı; yetki alanındaki işlemlerin mevzuat hükümlerine göre yürütülmesi ve izlenmesi, birimleri arasında uygulama birliği ve standardizasyonun sağlanması, vergi inceleme ve denetimlerinin gerçekleştirilmesi, kendisine bağlı birimlerin görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmelerinin ...