Elazığ TOKİ Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

İçindekiler:

  1. Elazığ TOKİ Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?
  2. Elazığ'da 2021 TOKİ başvuruları ne zaman?
  3. Elaziğ TOKİ Başvuru nasıl yapılır?
  4. Elazığ'da toki satışları var mı?
  5. Elazığ Toki Evleri nerede yapılıyor?
  6. Elazığ Çatalçeşme toki evleri ne zaman teslim edilecek?
  7. Elazığ Toki 3 1 kaç metrekare?
  8. Elazığ'da deprem evleri nerede yapılacak?

Elazığ TOKİ Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

Elazığ'da 2021 TOKİ başvuruları ne zaman?

Başvuru dönemi 10 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ Elazığ Sürsürü'de fiyatlar 1 TL'den başlıyor. Dairenin 132,12 metrekare 3+1 olarak tasarlandığı Elazığ Sürsürü TOKİ' ve 120 ay taksitlendirme yapılıyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat veriliyor.

Elaziğ TOKİ Başvuru nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek.

Elazığ'da toki satışları var mı?

Deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'da 25 binden fazla konut inşa eden ve büyük bir bölümünü tamamlayan TOKİ'nin satışa sunduğu 187 arsadan 136'sının Elazığ'da olduğu aktarıldı. ... Satışa ilişkin detaylı bilgilerin ise "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinde yer aldığı da kaydedildi.

Elazığ Toki Evleri nerede yapılıyor?

Yapımı tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor Bu kapsamda TOKİ, Elazığ'ın Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap şeklinde toplam 1564 evin ihalesini tamamladı. Elazığ'da merkeze bağlı köylerde evlerin inşası ise üç etap halinde sürüyor. Üç etapta toplam 911 konut inşa ediliyor.

Elazığ Çatalçeşme toki evleri ne zaman teslim edilecek?

Etap konutlarında çıkan hak sahibi aileler konutlarını 10.06.2021 – 26.07.2021 tarihleri arasında Çatalçeşme3. Etapta B7 bloktave 5. Etap Şantiye Ofisindeekli teslim listesindeki tarihlere göre teslimleri yapılacaktır.

Elazığ Toki 3 1 kaç metrekare?

3 bin 712 konutun ise projelerinin tamamlandığı ihale aşamasında olduğu öğrenildi. TOKİ tarafından yapılan evler, 2+1 90 metrekare, 3+1 100 metrekare, 3+1 120 metrekare şeklinde hazırlanıyor. Tarım köy uygulaması kapsamında ise 2+1 78 metrekare ev ve 75 metrekare ahır yapılıyor.

Elazığ'da deprem evleri nerede yapılacak?

Kent merkezinde yapılan Çatalçeşme Mahallesi sınırlarında ise konut inşaat edildi. Yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı ve ilçeyi andıran konutun kuralarının bir kısmı çekilerek, konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi.