Vodafone faturasız hat nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone faturasız hat nasıl açılır?
  2. Kapanan hat kaç günde açılır?
  3. Vodafone hat açtırma ücreti ne kadar?
  4. Faturasız hat ne zaman kapanır?

Vodafone faturasız hat nasıl açılır?

1.Hattınızı aktive etmek için başvuru yaptığınız telefon numaranız ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. 2.Ekranda çıkacak “SIM kartı aktive et” tuşuna tıklayarak, SIM kartınızın yer aldığı zarfın üzerinde yer alan barkodu taratın.

Kapanan hat kaç günde açılır?

Faturaya gelen fatura son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödenmediğinde giden aramalara, 1 hafta daha ödeme yapılmazsa 3. günün sonunda tüm aramalara kapanır. Borç ödendikten sonra otomatik olarak 1 saat içerisinde hat aktif hale gelir.

Vodafone hat açtırma ücreti ne kadar?

04.06.2021 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 35,55 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır. Kurumsal aboneliklerde hat açma kapama ücreti, kapanan hat bazında yansıtılmaktadır.

Faturasız hat ne zaman kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.