GittiGidiyor ödeme kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor ödeme kaç günde gelir?
  2. GittiGidiyor sattığım ürünün parasını nasıl alırım?
  3. GittiGidiyor aldığım ürünün faturasını nasıl ulaşabilirim?
  4. GittiGidiyor satış parası ne zaman yatar?
  5. GittiGidiyor ödeme nasıl oluyor?
  6. GittiGidiyor fatura gönderiyor mu?

GittiGidiyor ödeme kaç günde gelir?

Siparişin alıcı veya GittiGidiyor tarafından onaylanmasının ardından satıcılara yapılacak para transferi süreci 10 gün'dür. Bu süreçte; GittiGidiyor, hafta içi her gün mesai saatleri içinde, satıcıların banka hesaplarına ödeme yapar.

GittiGidiyor sattığım ürünün parasını nasıl alırım?

Sattığım ürünün bedeli hesabıma nasıl aktarılacak? Sattığınız ürünü alıcıya kagolamadan önce Hesabım sayfasından banka hesap bilgilerinizi sisteme girmelisiniz. Alıcı ürün teslim alıp onayladıktan sonra 10'uncu günü takip eden ilk iş gününde sisteme tanımladığınız banka hesabına ürün bedeli aktarılacaktır.

GittiGidiyor aldığım ürünün faturasını nasıl ulaşabilirim?

Kurumsal üyeyseniz ve e-fatura sistemine kayıtlıysanız faturalarınızı kendi sisteminizden takip edebilirsiniz. Kurumsal üye değilseniz Hesabım-Bilgilerim/Ayarlarım sayfanızdaki Faturalarım bölümünden e-arşiv faturalarınıza ulaşabilirsiniz.

GittiGidiyor satış parası ne zaman yatar?

Sattığım ürünün bedeli hesabıma ne zaman aktarılacak? Alıcı, teslim aldığı ürüne onay verdikten sonra, 10'uncu günü takip eden ilk iş gününde ürün bedeli satıcının hesabına aktarılır. Hafta sonları ve resmi tatiller iş günü olarak sayılmamaktadır.

GittiGidiyor ödeme nasıl oluyor?

Ödemeyi hangi şekillerde yapabilirim? Satın aldığınız ürünlere banka (ATM) kartıyla, yurtdışına ait kredi kartları hariç kredi kartıyla, sanal kartla, BKM Express ile ödeme yapabilirsiniz. GittiGidiyor'da EFT/Havale yoluyla ödeme seçeneği bulunmamaktadır.. Detaylı bilgi için tıklayınız.

GittiGidiyor fatura gönderiyor mu?

GittiGidiyor verdiği hizmet karşılığında (listeleme ücretleri, abonelikler ve komisyon ve hizmet bedelleri karşılığında satıcılara fatura keser. GittiGidiyor alım satım yapmadığı için, sitede satılan ürünlere ait KDV faturası kesmez.