Trabzon Il Milli Egitim Muduru kim?

İçindekiler:

  1. Trabzon Il Milli Egitim Muduru kim?
  2. Trabzon ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışmaları nelerdir?
  3. Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürü kim?
  4. Of ilçe milli eğitim müdürü kimdir?
  5. Trabzon'da kaç okul var?
  6. MEB kim atandı?
  7. Ilçe milli eğitim müdürü ne kadar alır?
  8. Hızır Aktaş kim?
  9. Trabzon'da kaç tane lise var?
  10. Ankara il milli eğitim müdürü değişti mi?
  11. Ilçe milli eğitim müdürü olmanın şartları nelerdir?
  12. BKAL hangi lise Trabzon?
  13. Il milli eğitim müdürleri değişti mi?

Trabzon Il Milli Egitim Muduru kim?

Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğüne Trabzon'un başarılı ve sevilen müdürlerinden Ali Turan atandı. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başında Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse'nin yerine Ali Turan atandı.

Trabzon ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışmaları nelerdir?

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığının eğitim politikaları ve stratejik planlarını, mevzuat ve programlar doğrultusunda yönetmek, yönlendirmek, denetlemek ve koordine ederek etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmek ile görevli ve sorumludur.

Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürü kim?

Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Usta, eğitimde geri kalan ilçemizde çok büyük hizmetler yapmıştır ve yapmaya da devam edecekken böyle bir olaya maruz kalması hepimizi üzmüştür.

Of ilçe milli eğitim müdürü kimdir?

Levent YAZICI - İl Millî Eğitim Müdürü

Trabzon'da kaç okul var?

Trabzon'da 670 eğitim kurumu bulunurken adet derslik olduğu öğrenildi. 2017 Mart ayı itibariyle Trabzon'da ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören öğrenci sayısı 1 iken görev yapan öğretmen sayısı ise 11 bin 91 olarak açıklandı.

MEB kim atandı?

Yeni MEB bakanı kimdir? Detaylar haberimizde... Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yerine Mahmut Özer atandı. Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof.

Ilçe milli eğitim müdürü ne kadar alır?

Kamudanhaber sitemiz yazarı Naif KELEŞ Yazdı...
Net MaaşToplam
İlçe Müdürü5083 (Eş Yrd Hariç)6333 TL
Okul Müdürü44937172 TL
Öğretmen43817331 TL

Hızır Aktaş kim?

İl Milli Eğitim Müdürü 58 yılında Rize ilinin Köprülü Köyü´nde dünyaya geldi. Bu görevi sırasında Rize Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli ödüllerle taltif edildi. 2012 yılından 2014 yılına kadar Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. ...

Trabzon'da kaç tane lise var?

Trabzon çevresinde bilgisi bulunan 122 lise geçtiğimiz YGS/LYS döneminde 5.796 mezununu lisans programlarına yerleştirmişlerdir.

Ankara il milli eğitim müdürü değişti mi?

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar görevini yeni İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'ya devretti. ... Yentür, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Ilçe milli eğitim müdürü olmanın şartları nelerdir?

1) En az iki yıllık yüksekokul mezunu olmak, 2) Son iki yılı Bakanlıkta olmak üzere Devlet memurluğunda en az üç yıl görev yapmış olmak, 3) Bulunduğu görev unvanında veya aynı düzeydeki görevlerde toplam en az bir yıl görev yapmış olmak.

BKAL hangi lise Trabzon?

TRABZON / ORTAHİSAR - Kanuni Anadolu Lisesi.

Il milli eğitim müdürleri değişti mi?

652 KHK ile tamamı boş kadroya alınan il milli eğitim müdürlerinin yerlerine atama yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlerinin kararnameleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere gönderildi.