Su yeşilinin üstüne hangi renk gider?

İçindekiler:

  1. Su yeşilinin üstüne hangi renk gider?
  2. Yeşil kazak altına ne renk pantolon giyilir?
  3. Koyu yeşil montun altına ne giyilir?
  4. Haki mont içine ne giyilir?
  5. Yeşil ceketin altına ne giyilir?
  6. Haki yeşil pantolon üstüne ne giyilir erkek?
  7. Yeşil pantolon üstüne ne gider?
  8. Kargo pantolon üzerine ne giyilir?
  9. Kargo pantolon nasıl kombinlenir?
  10. Kargo pantolon kimler giymeli?
  11. Kamuflaj pantolon üstüne ne giyilir erkek?
  12. Koyu yeşil pantolon üstüne hangi renk gider?
  13. Petrol mavisi ne ile kombinlenir?

Su yeşilinin üstüne hangi renk gider?

Gündelik rahat kıyafetlerin renklerinden olan su yeşiline en çok yakışan renkler ise pastel tonlardır. Lila, mor, toprak tonları, bebe mavisi ve krem rengi ile oldukça güzel kombinler oluşturabilirsiniz.

Yeşil kazak altına ne renk pantolon giyilir?

Yeşil renk bir kazağın altına kombin olarak birinci favori rengimiz beyazdır. Beyaz renkli bir pantolon (kot, keten, kanvas vs.) yeşil renk bir kazak altına çok güzel gider.

Koyu yeşil montun altına ne giyilir?

Yeşil renkli bir montun içerisine, bayan olsun, erkek olsun farketmez; beyaz renkli bir sweat (sivit) veya kazak çok güzel gider. Eğer beyaz giyinmekten hoşlanmıyorsanız, alternatif olarak siyah renkli bir giysiyle de kombin edebilirsiniz.

Haki mont içine ne giyilir?

Ağırbaşlı bir görünüm istiyorsanız: Yeşil montunuzu uzun kaşe, nubuk, süet, keçe gibi kumaşlardan dikilmiş olanları seçebilirsiniz. İç kombininizde mutlaka siyah kullanmalısınız. Çizme veya kısa topuklu botlarınız hoş duracaktır. Mutlaka kolye veya şal ile montunuzu destekleyin.

Yeşil ceketin altına ne giyilir?

Yeşil renk bir blazer ceketiniz içine turuncu bir kıyafet giymeyin. Gül kurusu ve pembe tonlarını da mümkün olduğunca yeşil blazer içine giymemeye çalışın.

Haki yeşil pantolon üstüne ne giyilir erkek?

Haki renk bir pantolonun ister kot olsun ister kanvas... Renk tonu olarak ister yeşili daha ağırlıklı olsun isterse de toprak rengi, üzerine beyaz bir gömlek, tişört veya kazak çok güzel gider.

Yeşil pantolon üstüne ne gider?

İşte yeşili doğru kombinlemenin sırları;

  1. Siyah ve yeşil. ...
  2. Ekru ve yeşil. ...
  3. Bej ve toprak tonları ile yeşil. ...
  4. Su yeşili ve pastel tonlar. ...
  5. Fıstık yeşili ve bej. ...
  6. Zümrüt yeşili ve dore. ...
  7. Mint yeşili ve silver. ...
  8. Petrol yeşili ve sarı

Kargo pantolon üzerine ne giyilir?

Farklı modelleri bulunan kargo pantolonları yukarıda da bahsettiğimiz gibi tişört, kazak, sweatshirt, gömlek, ceket ve montlar ile kombinleyebilirsiniz.

Kargo pantolon nasıl kombinlenir?

Son yıllarda ise kargo pantolonların resmi giyim içinde girdiğini görmekteyiz. Özellikle siyah renkli kargo pantolonlar, beyaz bluzlar ve blazer ceketler ile tercih edilmektedir. Bilekte biten kargo pantolonlar; siyah veya krem rengi topuklu ayakkabılar vya stilettolar ile kombinlenmektedir.

Kargo pantolon kimler giymeli?

Kargo pantolonların parça detayları ve çıkıntıları fazla olmasından dolayı maalesef kısa boylu bayan ve erkekler üzerinde çok iyi durmaz. Biliyorsunuz ki bir giysi ne kadar çok parçalardan oluşursa ve yan çıkıntıları artarsa uzun daha olsa enine yayvanlaştığı için haliyle giyeni de olduğundan daha kısa gösterecektir.

Kamuflaj pantolon üstüne ne giyilir erkek?

Kamuflaj deseni kazak, yelek, hırka, süveter ve tişört gibi bir çok giyim ürününde kullanılıyor. Erkekler cool bir stil yaratmak için kamuflaj desenli üst giyim ürünlerini siyah renkte bir pantolon veya şort ile kombinleyebilir.

Koyu yeşil pantolon üstüne hangi renk gider?

Beyaz, lacivert ve kırmızı renkli bir gömlek, yeşil pantolonu kombinlemek için iyi bir seçim olabilir. Altına giyeceğiniz ayakkabının rengine benzer olarak, toprak tonları da yeşil pantolon ile birlikte tercih edebileceğiniz gömlek renkleri arasındadır.

Petrol mavisi ne ile kombinlenir?

Hem mavinin soğukluğuna hem de yeşilin sıcaklığına sahip, içinde gri de bulunan ve hemen her ortama uyabilecek bir renk olan petrol mavisi, özellikle koyu sarı, hardal rengi, yeşilin açık ve parlak tonlarıyla harika bir uyum yakalıyor.