Harley Quinn in gerçek adı ne?

İçindekiler:

  1. Harley Quinn in gerçek adı ne?
  2. Joker kızı kim?
  3. Harley Quinn oyuncusu kim?
  4. Suicide Squad kaç kişi izledi?

Harley Quinn in gerçek adı ne?

Harley Quinn
İlk görünümBatman: The Animated Series (dizi, bölüm: Joker's Favor, Eylül 1992) The Batman Adventures #12 (çizgi roman, Eylül 1993) Batman: Harley Quinn #1 (çizgi roman, Ekim 1999)
YaratanPaul Dini Bruce Timm
Hikâyedeki bilgileri
Gerçek adıDr. Harleen Frances Quinzel
7 satır daha

Joker kızı kim?

Batman'in düşmanı Joker'in kız arkadaşı Harley Quinn'e dönüşen Tuba Büyüküstün sosyal medyaya da konu oldu. Peki, Harley Quinn kimdir? Harley Quinn, Bruce Timm ve Paul Dini tarafından oluşturulmuş kurgusal bir karakterdir. İsmi Commedia dell'Arte'ta yer alan Harlequin'den türemiştir.

Harley Quinn oyuncusu kim?

DC Comics'teki kötü kahramanlardan ve Batman'in düşmanlarından olan Harley Quinn karakterini canlandıran Margot Robbie kimdir, kaç yaşındadır ve hangi filmlerde rol aldı? İşte Margot Robbie'nin hayatı... DC Comics tarafından yayınlanan çizgi roman karakterlerinden biri olan Harley Quinn merak ediliyor.

Suicide Squad kaç kişi izledi?

Box Office Türkiye rakamlarına göre, Suicide Squad, ilk hafta sonunda 2 kişi tarafından izlenirken, bu rakam aynı zamanda tüm zamanların en iyi Ağustos ayı açılışı. Film,, 3 gün içinde 3 milyon 4 lira gişe hasılatının da sahibi oldu.