Turkcell'de arayana dinlet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell'de arayana dinlet nasıl yapılır?
  2. Arayana dinlet kac tl?
  3. Çalarken Dinlet ücretli mi?
  4. 7060 sms nedir?
  5. 7060 nereye ait?

Turkcell'de arayana dinlet nasıl yapılır?

"Çalarken Dinlet" servis sayfasına buradan ulaşabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak aboneliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve hemen abone olmak için tıklayın. Ayrıca, dilerseniz Çalarken Dinlet abonesi olmak için DINLET yazıp 2222'ye SMS gönderebilirsiniz.

Arayana dinlet kac tl?

Abone olduktan sonra dilediğiniz kadar şarkı ve melodi seçmek ücretsizdir. Turkcell ÇalarkenDinlet üyeliği 2,99 TL/hafta! Yüz binlerce içerikten dilediğinizi seçmek ücretsiz! Abonelik siz istediğiniz sürece haftalık yenilenir.

Çalarken Dinlet ücretli mi?

ÇalarkenDinlet, sizi arayanlara sevdiğiniz şarkı, dizi müzikleri, komik mesajlar ya da takımınızın marşını dinletebileceğiniz bir servistir. ... Abone olduktan sonra dilediğiniz kadar şarkı ve melodi seçmek ücretsizdir. Turkcell ÇalarkenDinlet üyeliği 2,99 TL/hafta! Yüz binlerce içerikten dilediğinizi seçmek ücretsiz!

7060 sms nedir?

7060 - ArayanaDinlet Servis Numarası Bu numarayı arayarak, sesli yanıt servisi üzerinden, veya bu numaraya ilgili anahtar kelimeleri SMS olarak göndererek ArayanaDinlet servisinizle ilgili abonelik alma veya sonlandırma, ArayanaDinlet satın alma, değiştirme, ve benzeri birçok işlemini kolaylıkla yapabilirisiniz.

7060 nereye ait?

7060 numarası Vodafone'a ait olan numaralardan biridir. Bu servis Arayana Dinlet ismi ile de bilinmektedir. Vodafone'nun ücretli servisleri arasında yer almaktadır. Bu numara bazen Vodafone kullanıcılarını araması sebebi ile insanlar tarafından merak edilmektedir.