Sadakatsiz Eren Vurdem kimdir?

İçindekiler:

  1. Sadakatsiz Eren Vurdem kimdir?
  2. Ateş acar nereli?
  3. Söz ateşe kimdir?
  4. Söz Yavuz kaç yaşında?
  5. Söz dizisindeki Sarı komutan kimdir?
  6. Yavuz Karasu gerçekte kimdir?
  7. Kıvanç Tatlıtuğ Hangi okul?
  8. Kıvanç Tatlıtuğ hangi bölüm mezunu?
  9. Kaan Boşnak aslen nereli?
  10. Kıvanç Tatlıtuğ Çerkez mi?

Sadakatsiz Eren Vurdem kimdir?

EREN VURDEM KİMDİR? Eren Vurdem, 7 Ekim 1988'de Konya'da dünyaya geldi. ... 'Sadakatsiz' dizisinden önce de 'Kuruluş Osman' dizisinde 'Konur Alp' karakterine hayat veren Eren Vurdem; 'Söz', 'İnadına Aşk', 'Türkler Geliyor', 'Sümela'nın Şifresi', 'Son Mektup' gibi yapımlarda rol aldı.

Ateş acar nereli?

Birçok dizi ve filmde rol aldığı bilinen usta oyuncunun 1988 yılında Konya'da doğduğu biliniyor.

Söz ateşe kimdir?

Söz dizisindeki Ateş karakteriyle dikkat çeken Eren Vurdem'in özel hayatı dikkat çekti.

Söz Yavuz kaç yaşında?

TOLGA SARITAŞ KİMDİR? Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 (28 yaşında) tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Söz dizisindeki Sarı komutan kimdir?

Söz'de canlandırdığı Sarı (Yavuz) komutan karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Tolga Sarıtaş'ın hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Genç yaşına rağmen şöhret basamaklarını hızla çıkan Tolga Sarıtaş, sevenlerinin yakın takibinde yer alıyor. Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Yavuz Karasu gerçekte kimdir?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 doğumludur. Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş, İstanbul'da doğup büyümüştür. ... Star televizyonunda yayınlanan Söz dizisinde, Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Kıvanç Tatlıtuğ Hangi okul?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. İlkokulu tamamladık sonra bir süre Adana'da Yenice Özel Çağ Lisesi'nde okudu. Daha sonra ailesiyle İstanbul'a taşınarak lise öğrenimini İstanbul Kalamış Lisesinde tmamladı.

Kıvanç Tatlıtuğ hangi bölüm mezunu?

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "İletişim Tasarımı" bölümünde öğrenim gördüğü İstanbul Kültür Üniversitesi'nin bu yılki tanıtım filmi için kamera karşısına geçti.

Kaan Boşnak aslen nereli?

Kaan Boşnak 4 Eylül 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenen Boşnak, çocukluk yıllarını sakin, yalnız ve sıkıntılı olarak tanımlamaktadır. Lise yıllarında Kasdav liseler arası müzik yarışmasına katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Çerkez mi?

Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.