Yengeç burcu çocuğu nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu çocuğu nasıl olur?
  2. Yengeç burcu özellikleri nedir?
  3. Temmuz bebekleri nasıl olur?
  4. Temmuzda doğan bebeklerin burcu ne olur?
  5. Temmuz bebeği hangi burc?

Yengeç burcu çocuğu nasıl olur?

Yengeç burcu çocukları aşırı hassas ve narin çocuklardır. ... Oldukça anlamlı hisler barındıran bu çocuklar, duygusal bir yüz yapısına sahiptir. Yengeç burcu çocukları, annelerine aşırı bir şekilde düşkündür. Sevdiklerine karşı oldukça hassas olan bu çocuklar, sevdiği kişilerden uzak durmak istemezler.

Yengeç burcu özellikleri nedir?

Yengeç burcu günümüzde 22 Haziran ile 23 Temmuz arasında doğan kişilerdir. Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. ... Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar.

Temmuz bebekleri nasıl olur?

Yengeç burcu bebekler dışardan oldukça yumuşak, kırılgan, hassas bir imaj çizerler. Annelerine düşkün olurlar. Bu nedenle sosyalleşme zamanı geldiğinde nazik bir teşviğe ihtiyaç duyacaklardır. Empati kurabilen yapıları ile arkadaşlarına ve ailesine karşı her zaman yumuşak ve sevgi dolu tavırları olur.

Temmuzda doğan bebeklerin burcu ne olur?

Temmuz ayında doğan kişilerin doğum tarihleri, 22 Haziran ve 22 Temmuz arasındaysa yengeç burcu olarak kabul edilir. Eğer ki 23 Temmuz ile 22 Ağustos arası ise Aslan burcu hakimiyeti içindedir.

Temmuz bebeği hangi burc?

Yengeç burcu, Zodyak takviminin dördüncü burcudur. Bebeğiniz 22 Haziran-22 Temmuz arasında dünyaya gelirse tebrikler: bir Yengeç burcu bebeğinin ebeveynisiniz!