Oksijenli su yakar mı?

İçindekiler:

  1. Oksijenli su yakar mı?
  2. Oksijenli su ile diş beyazlatma nasıl yapılır?
  3. Oksijenli su Hangi yaralarda kullanılır?
  4. Oksijenli su dişi beyazlatır mı?
  5. Oksijenli su ile gargara nasıl yapılır?

Oksijenli su yakar mı?

Oksijenli su zararları olmayan bir maddedir. Tek tehlikeli yönü, ısı ile temas ettiğinde yanıcı bir hal almasıdır. Bu nedenle kullanırken ısıdan uzak durulması gerekmektedir. Cilt bakım konusunda ise hassas ciltlerde tahrişe neden olabilir.

Oksijenli su ile diş beyazlatma nasıl yapılır?

Oksijenli suyun beyazlatma etkisi, çoğu üründen daha fazladır. Düzenli kullanılmaya başlandıktan bir süre sonra dişlerin gözle görülür bir biçimde beyazladığı görülmektedir. Bir miktar oksijenli suyla aynı oranda ılık suyu karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı ağzınıza alın ve ağzınızda gargara yapın, sonrasında tükürün.

Oksijenli su Hangi yaralarda kullanılır?

Hastanelerde, okullarda ve daha birçok yerde yara ve kesik tedavilerinde oksijenli su kullanılmaktadır. Dezenfektan özelliği sayesinde yaraların iyileşmesine yardımcı olur, mikropları öldürür. Küçük yaralar için çok az miktarda oksijenli suyu bir pamuğa dökün, sonrasında yaranın olduğu bölgeye uygulayın.

Oksijenli su dişi beyazlatır mı?

Oksijenli su ve karbonat evde diş beyazlatma yöntemlerinin en sık kullanılanıdır. Macun kıvamına gelene kadar her iki maddeden de karıştırın ve diş fırçanız ile her zamanki gibi dişlerinizi fırçalayın. Ancak bu karışımı 3-5 gün kullandıktan sonra tekrar kullanmak için 6 ay kadar beklemelisiniz.

Oksijenli su ile gargara nasıl yapılır?

Bir miktar oksijenli suyla aynı oranda ılık suyu karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı ağzınıza alın ve ağzınızda gargara yapın, sonrasında tükürün. Ardından sadece suyla ağzınızı tekrar çalkalayın.