Levopront ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Levopront ne işe yarar?
  2. Levopront 30 mg ne için kullanılır?
  3. Pulmorest Fort 60 mg 5 ml surup ne ise yarar?
  4. Levodropropizin maddesi nedir?
  5. Levopront 30 mg ml şurup ne için kullanılır?
  6. Asist ilaç ne işe yarar?
  7. Butirol FORT nasıl kullanılır?
  8. Asist şurup ne işe yarıyor?

Levopront ne işe yarar?

LEVOPRONT, 150 ml'lik şişede, 5 ml'lik işaretli ölçek ile beraber sunulan şuruptur. LEVOPRONT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır.

Levopront 30 mg ne için kullanılır?

Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir. 4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji / Uygulama sıklığı ve süresi: Erişkinlerde: Günde 3 kez ve en az 6'şar saat ara ile 10 ml (60 mg) şurup (2 ölçek) uygulanır.

Pulmorest Fort 60 mg 5 ml surup ne ise yarar?

PULMOREST® FORT, 75 ml'lik bal rengi şişede, 5 ml ölçekli kaşık ile birlikte sunulur. Renksiz-hafif sarı renkli, berrak bir çözeltidir. PULMOREST® FORT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün giderilmesinde kullanılır.

Levodropropizin maddesi nedir?

LAVENİL etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır. Ciddi böbrek yetmezliğiniz var ise hekiminize danışmadan LAVENİL'i kullanmayınız. Diyabetiniz (şeker hastalığınız) var ise, hekiminize danışmadan LAVENİL'i kullanmayınız.

Levopront 30 mg ml şurup ne için kullanılır?

Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir.

Asist ilaç ne işe yarar?

ASİST yoğun kıvamlı balgamın atılması, azaltılması ve ekspektorasyonun (balgamın atılabilmesi) kolaylaştırılması gereken kronik bronkopulmoner (bronş ve akciğer) hastalıkların tedavisinde kullanılan mukolitik (balgamı, mukusu parçalayan) bir ilaçtır.

Butirol FORT nasıl kullanılır?

BUTİROL FORT ağız yoluyla kullanılır. İlacınızın dozunu ayarlamak için ölçülü kaşığı kullanınız. Ölçülü kaşığı her kullanımda yıkayıp kurulayınız.

Asist şurup ne işe yarıyor?

ASİST soğuk algınlığı ve solunum yollarının iltihaplanması (bronşit) durumunda balgam oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır.