2021 YKS birincisi kim oldu?

İçindekiler:

  1. 2021 YKS birincisi kim oldu?
  2. YKS birincileri hangi illerden?
  3. YKS birincisi 2021 Emre Polat nereli?
  4. YKS birincisi Adana Hangi okul?
  5. Necati Kaan Şahin Kimdir?
  6. Necati Kaan Şahin nereli?

2021 YKS birincisi kim oldu?

Hem TYT'de hem de AYT sayısalda Türkiye birincisi olan, Adana Kozan Fen Lisesi öğrencisi Ali Eren Çakıcılı, "Çalışmamın haddi hesabı yok. Bilgisayar mühendisliği istiyorum" dedi. Babası Mustafa Çakıcılı da Kozan'da öğretmen olan Ali Eren Çakıcılı, YKS sonuçlarını tatilde öğrendi.

YKS birincileri hangi illerden?

Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda, sayısalda birincilik Adana, eşit ağırlıkta birincilik Konya, sözelde birincilik yine Adana illerinden oldu. Yabancı Dil Testinin (YDT) birincileri ise Almanca: Balıkesir, Arapça: Konya, Fransızca: İstanbul, İngilizce: İstanbul, Rusça: Bursa illerinden belirlendi.

YKS birincisi 2021 Emre Polat nereli?

Erzurum'un köyünde çobanlık yapan Emre Polat'ın bu başarısı sosyal medyada olay oldu. Herkes Emre Polat'ı tebrik etti.

YKS birincisi Adana Hangi okul?

YKS sonuçlarına göre, Kozan Fen Lisesi öğrencisi Ali Eren Çakıcılı, hem TYT Türkiye birincisi hem de AYT sayısal alanında Türkiye birincisi oldu. Adana Final Okulları öğrencisi Hasan Mert, AYT sözel Türkiye birincisi olurken, Adana Fen Lisesi öğrencisi Hatice Nur Gürbüz ise AYT sayısal Türkiye ikincisi oldu.

Necati Kaan Şahin Kimdir?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda Türkiye birincisi olan ve doktor olma hayalleri kurduğu öğrenilen Necati Kaan Şahin(20), Çanakkale Biga İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Şahin'in Cenazesinin, Kocaeli Gebze İlçesinde kılınacak ikindi namazı sonrası Gebze'de toprağa verileceği öğrenildi.

Necati Kaan Şahin nereli?

Aslen Sinoplu olan ve babasının iş durumu nedeniyle Çanakkale'de oturan YKS Türkiye Birincisi Necati Kaan Şahin, Biga-Bandırma karayolu Şakirbey Kavşağı'nda trafik kazası geçirdi. Son gelen iddialara göre M.A. Ş. (24) yönetimindeki otomobil, kavşakta Necati Kaan Şahin yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı.