Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nasıl gidilir?
  2. Çapa Devlet Hastanesi hangi semtte?
  3. Samatya Devlet Hastanesi nasıl gidilir?
  4. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi Otobüs gider?
  5. Fatih Samatya Hastanesi hangi Otobüs gider?
  6. Istanbul Cerrahpaşa hangi ilçeye bağlı?
  7. Istanbul üniversitesi hangi tramvay durağı?

Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nasıl gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Üsküdar son durakta indikten sonra Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Çapa-Şehremini durağında indiğinizde İstanbul Tıp Fakültesi'ne ulaşabilirsiniz.

Çapa Devlet Hastanesi hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Topkapı Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi posta kodu 34093.

Samatya Devlet Hastanesi nasıl gidilir?

Fatih konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden samatya hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 35C, 48A, 93, 93M, BN1.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1B, M2.
  4. Minibüs / Dolmuş: CEVIZLIBAĞ - MERTER, MİNİBÜS: A-01.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi hangi Otobüs gider?

-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile; 89İ Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi/İnönü Mahallesi-Aksaray İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp 35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Fatih Samatya Hastanesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları samatya hastanesi yakınından geçiyor: 35C, 48A, 93, 93M, BN1.

Istanbul Cerrahpaşa hangi ilçeye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Hobyar Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi posta kodu 34098.

Istanbul üniversitesi hangi tramvay durağı?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar son durakta indikten sonra Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.