Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü kim?
  2. RAM raporu kaç yaş sınırı?
  3. Rehabilitasyon merkezi ücretli mi?
  4. Özel eğitim sınıflarında kimler görevlendirilir?
  5. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde kimler çalışabilir?
  6. Rehabilitasyon merkezi müdürü ne iş yapar?

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü kim?

Genel Müdürümüz Sayın Abdullah SÜSLÜ, 13.08.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

RAM raporu kaç yaş sınırı?

*Ramlardan yararlanmak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Birey Resmi/Özel Bir Okula Kayıtlı Değilse RAM'dan Nasıl Randevu Alabilir? Geçerlilik süresi güncel olan, bireye ait bir engelli/özürlü sağlık kurulu raporu. Hizmet alacak bireyin kimlik fotokopisi.

Rehabilitasyon merkezi ücretli mi?

Sosyal güvencesi olsun veya olmasın tüm bireylerin özel eğitim hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanmaktadır. Sizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Özel eğitim sınıflarında kimler görevlendirilir?

Cevap: Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin 14 üncü maddesinin 2 nci fıkrasının (d) bendinde; "Evde eğitim hizmetlerinde öğrencilerin eğitim ihtiyaçları ile takip edecekleri eğitim programı esas alınarak; özel eğitim öğretmenleri, okul öncesi öğretmenleri, sınıf ve diğer alan öğretmenleri görevlendirilir.

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde kimler çalışabilir?

(3) (Ek:RG-5/7/2018-30469) Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde birim, psikolog veya rehber öğretmen, destek eğitim vermek üzere görevlendirilen eğitim personeli ile veli/vasi veya engelli bireyden oluşur.

Rehabilitasyon merkezi müdürü ne iş yapar?

MADDE 10 – (1) Genel müdür, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi, öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi, başarının artırılması için gerekli önlemleri almak ve uygulatmaktan Bakanlık ve diğer resmî makamlar ile kurucuya karşı sorumludur.