Pegasus biletimi alabildim mi?

İçindekiler:

  1. Pegasus biletimi alabildim mi?
  2. Aldığım uçak biletini nasıl görebilirim?
  3. THY aldığım bileti nasıl görebilirim?
  4. PNR kodu nedir THY?
  5. Pegasus biletimi ne zamana kadar açığa alabilirim?
  6. TCDD Açık bilet nasıl alınır?
  7. Pegasus Bilet değişikliği ne zamana kadar?
  8. Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?
  9. Uçak bileti erteleme olur mu?
  10. THY bilet tarih değişikliği nasıl yapılır?
  11. Uçak bileti değiştirme cezası ne kadar?
  12. Uçak bileti iade edilir mi?
  13. Tarihi uçuş ücretli mi?
  14. 19 Mayis ucak bileti ücretli mi?
  15. 19 Mayıs uçak bileti ücretli mi?
  16. Tarihi yolculuk bileti nasıl alınır?
  17. 19 Mayıs bileti nasıl alınır?

Pegasus biletimi alabildim mi?

PNR (rezervasyon) numaranızı not aldıysanız, Bilet İşlemleri sayfasından PNR no ve soyadınız ile arama yaptırarak kontrol edebilir veya 12 numaralı Çağrı Merkezimiz aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

Aldığım uçak biletini nasıl görebilirim?

Biletinizi görebilmek için üye girişi yaptıktan sonra sağ üstte yer alan Biletlerim bölümüne tıklayıp, açılan sayfada geçmiş ve gelecek tarihli otobüs ve uçak biletlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

THY aldığım bileti nasıl görebilirim?

Türk Hava Yolları'nın resmi internet adresine girerek uçuş/bilet yönetimi sekmesinden rezervasyon kodu (PNR) ve yolcunun soyadı yazılarak bilet detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

PNR kodu nedir THY?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. ... Biletinizi alırken kişisel bilgileriniz ve cep telefonunuzu doğru kaydettiğinizden emin olmalısınız.

Pegasus biletimi ne zamana kadar açığa alabilirim?

Açığa Alınan Biletin Kullanımı Açığa aldığınız bileti 1 yıl içerisinde kullanabilirsiniz. Açığa aldığınız biletin PNR numarası ile işlem yaparak kolayca yeni bir bilet alabilirsiniz.

TCDD Açık bilet nasıl alınır?

Açık biletleri, parkur ve tren ayrımı olmaksızın tüm YHT ve Anahat trenlerinde, biletinizi alırken, para yerine kullanabilirsiniz. Açık biletlerinizin, geçerlilik süresi dolduğunda, tamamını veya bir kısmını herhangi bir bilet satın almakta kullandığınızda açık bilet bedelinin tamamı geçerliliğini yitirir.

Pegasus Bilet değişikliği ne zamana kadar?

Pegasus hava yolu şirketinden promosyon sınıflı bir bilet aldıysanız uçuşunuza 2 saat ve 2 saatten fazla bir süre kaldığında bilet değişikliğinde 55 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. 2 saatten az bir süre kaldığı durumda biletinizde herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyecektir.

Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?

İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz. Web sitemiz tarafından satılan biletlerde üç ayrı sınıf vardır. Promosyon, Ekonomi ve Business Class olmak üzere üç farklı kategoride bilet satın alabilirsiniz.

Uçak bileti erteleme olur mu?

Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez. Biletle ilgili yapılabilecek tüm işlemlerin hakkı yalnızca bileti alan kişiye aittir, bilette yazılan isim üzerinden işlem yapılır.

THY bilet tarih değişikliği nasıl yapılır?

THY Bilet Değişikliği Telefon Türk Hava Yolları bilet tarihi değişikliği için 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayarak işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Uçak bileti değiştirme cezası ne kadar?

Uçuşa 2-12 saat kala ve 12 saatten fazla süre kaldığında; biletinizde değişiklik yapmak isterseniz 50 ceza ve işlem ücreti olarak yine 15 TL sizden tahsil edilecektir. 0-2 saat kala uçuşunuzda iptal iade işlemi gerçekleştirmenize izin verilmemektedir.

Uçak bileti iade edilir mi?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.

Tarihi uçuş ücretli mi?

HATIRA BİLETİ ÜCRETLİ Mİ? Hatıra bileti için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep edilmiyor. Bu bileti satın alan kişi dilediği takdirde sosyal medya üzerinden paylaşabiliyor.

19 Mayis ucak bileti ücretli mi?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Milli Mücadele'yi başlatmasından 101 yıl sonra yapılacak uçuş, TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek. ... İşte tarihi uçuş hakkında merak edilenler… THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ ÜCRETLİ Mİ? THY 19 Mayıs hatıra bileti ücretli değil.

19 Mayıs uçak bileti ücretli mi?

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı tarihten 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020'de İstanbul'dan Samsun'a düzenlenecek uçuş, TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek. THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ ÜCRETLİ Mİ? THY 19 Mayıs bileti ücretsiz.

Tarihi yolculuk bileti nasıl alınır?

THY TARİHİ YOLCULUK 19 MAYIS HATIRA BİLETİ NASIL ALINIR? Bu tarihi yolculuğa evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler "www.tarihiyolculuk.com" adresi üzerinden hatıra biletlerini oluşturabilecek.

19 Mayıs bileti nasıl alınır?

19 MAYIS HATIRA BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ Bu tarihi sefere evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler ise www.tarihiyolculuk.com adresi üzerinden hatıra biletleri oluşturabilecek. Oluşturulan hatıra biletleri bugünden itibaren #TarihiYolculuk ve #TK1919 sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek." denildi.