WhatsApp DP nedir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp DP nedir?
  2. Instagram DP nedir?
  3. Oyunlarda kk ne demek?
  4. Mesajlaşmada kk ne demek?
  5. Mail de kk ne demek?
  6. Instagram kk ne demek?
  7. GT GB ne demek?
  8. AU ne anlama gelir?
  9. AU ne demek Kpop?

WhatsApp DP nedir?

DP For WhatsApp (All Type DP), WhatsApp veya başka bir sosyal ağ için özel profil resimleri olarak tasarlanmış sayısız görüntü içerir. Ve tüm resimler kategorilere göre düzenlendiği için, uygulamada gezinmek ve kolay şekilde mükemmel profil resmi için arama yapmak çok basit.

Instagram DP nedir?

insta dp, kimsenin profil fotoğrafını indirmenize izin veren ücretsiz bir araçtır ve aynı zamanda Instagram'da bulunan videoları, özel hesap fotoğraflarını nasıl göreceğinizi arayan kişileri de izleyebilir, ancak bu yüzden zamanınızı boşa harcayamazsınız.

Oyunlarda kk ne demek?

Sosyal medyada ve internet ortamında KK kısaltması "tamam, tamam çok iyi, onaylanmış" manasında kullanılmaktadır. ... Başka bir anlatımla KK çevrimiçi kısaltması "mesajın onaylandığı" manasına gelir. KK kısa mesaj kısaltması olarak ya da çevrimiçi oyunlar oynarken de kullanılmaktadır.

Mesajlaşmada kk ne demek?

Bu kısaltmanın anlamını tahmin etmek kolaydır. Kk çevrimiçi kısaltması sadece "tamam" veya "mesajın onaylandığı" anlamına gelir. ... Kk veya KK'yi kısa mesaj kısaltması olarak veya çevrimiçi oyunlar oynarken görmek yaygındır.

Mail de kk ne demek?

l Karbon Kopya “KK” (CC, Carbon Copy): İletiiyi yollamak istediğiniz kişi dışında başka alıcılara da gönderilmesini sağlar. Gönderilen posta bu kısma yazılan kişileri doğrudan hitap etmemektedir. İleti, bu kişileri de yollanan postadan haberdar etmek için yollanmıştır.

Instagram kk ne demek?

Takipçi sayısının yanında K veya M harfini görmüşsünüzdür. Örneğin 15 K yazıyorsa o kişinin 15 000 takipçisi var demektir. 2.

GT GB ne demek?

İki kelimenin baş harflerinden türetilmiştir. Bu sözcük çoğunlukla profilimde ki görselleri beğenenlerin profilinde ki görselleri beğeneceğim anlamında kullanılır. İnstagram GT sözcüğü ile aynı mantıktadır. İnstagram'da gezinirken “GB vardır”, “GB yapılır” gibi yorumlar görmeniz olasıdır.

AU ne anlama gelir?

"açılımı 'Anadolu Üniversitesi' olan kısaltmadır."

AU ne demek Kpop?

AU: Alternative Universe yani alternatif evren anlamına gelir.