Yasin Gündoğdu Hoca Kimdir?

İçindekiler:

  1. Yasin Gündoğdu Hoca Kimdir?
  2. Oflu Hoca kimdir nedir?
  3. Yasin Gündoğdu Hoca neden yasaklandı?
  4. Yasin Gündoğdu görevine döndü mü?
  5. Yasin Hoca nereye sürüldü?
  6. Yasin Gündoğdu ehli sünnet midir?
  7. 2021 Kuran kursları ne zaman açılacak?

Yasin Gündoğdu Hoca Kimdir?

Yasin GÜNDOĞDU Hoca Kimdir? 1976 Yılında Of 'da doğdu. İlkokulu ve İmam Hatip okulunu Of'ta başlayıp 1993 yılında İmam Hatip lisesinin 3. sınıfında okurken 4. ve son sınıfı aynı yıl içinde, bir yılda iki sınıf geçerek, Rize İmam Hatip Lisesinden 1993 yılında mezun oldu.

Oflu Hoca kimdir nedir?

Çetin Altay (d. 1 Ocak 1977, İstanbul) Türk oyuncudur. 1 Ocak 1977 yılında İstanbul'da doğan oyuncu, aslen Trabzonludur.

Yasin Gündoğdu Hoca neden yasaklandı?

Kamuoyunda Oflu Hoca olarak bilinen ve dobra vaazlarıyla Müslümanların sevgisini kazanan İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu, hakkında yapılan şikayetlerden dolayı kürsü yasağına tabi tutuldu ve vaaz vermesi yasaklandı.

Yasin Gündoğdu görevine döndü mü?

Cesur vaazlarıyla tanınan ve Oflu Hoca olarak bilinen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmam Hatibi Yasin Gündoğdu görevine geri döndü.

Yasin Hoca nereye sürüldü?

Hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' iddiasıyla soruşturma başlatılan Esenyurt Büyük Osmanlı Camii imamı Yasin Gündoğdu, Denizli'nin Çivril ilçesine 'müezzin' olarak sürgün edildi.

Yasin Gündoğdu ehli sünnet midir?

Yasin hocaya destek olmak adına neler söylemek istersiniz hocam? Cevap: Diyanetimiz genel olarak Ehli Sünnet'tir.

2021 Kuran kursları ne zaman açılacak?

Dönem Kur'an Kursları 15 Şubat 2021 tarihinde başladı. Başkanlık, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Kur'an kurslarının ikinci döneme ilişkin esaslarını belirledi. Bu kapsamda; Kurslarda uygulanan tüm programlar 13 Haziran 2021 tarihi itibariyle tamamlanacak şekilde planlandı.