Uçak biletinde isim değişikliği olur mu?

İçindekiler:

  1. Uçak biletinde isim değişikliği olur mu?
  2. Açık uçlu uçak bileti nasıl alınır?
  3. THY bilet isim değişikliği nasıl yapılır?
  4. Uçak bileti devir edilir mi?

Uçak biletinde isim değişikliği olur mu?

Rezervasyon yapılmış veya satın alınmış bir bilet üzerinde isim değişikliği yapılması mümkün değildir. ... Biletin düzenlendiği ismin dışındaki bir başka isme devretmek üzere, isim değişikliği yapılamaz. Aynı kural hatalı ya da eksik isim girildiğinde de geçerlidir.

Açık uçlu uçak bileti nasıl alınır?

Pegasus'tan uçak bileti satın aldıktan sonra onu açık bilete dönüştürmek isteyen yolcular, online olarak Bilet İşlemleri sayfasından hızlı bir şekilde işlemi gerçekleştirebilir. İnternete erişimi olmayan yerlerden ise çağrı merkezini aramak (0888 228 12 12) yoluyla uçak bileti açığa alınabilir.

THY bilet isim değişikliği nasıl yapılır?

Eğer biletinizde ki İsim, Soy İsim ya da cinsiyet uçuşu gerçekleştirmenizi sağlayan evraktaki (örn....İsim değişikliği talebi için:
  1. “Biletim” bölümüne girin. ...
  2. Talebinize değişiklik yapacağınız yolcu pasaportunun ilk sayfasının (ya da hangi evrağa göre rezervasyon oluşturdu ise) çıktısını ya da resmini ekleyin.
Daha fazla öğe...

Uçak bileti devir edilir mi?

Biletinizi başka birine devretmeniz ne yazık ki mümkün değil. Yolculuğunuzu gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarda biletinizin iadesi için iade koşullarına bağlı kalarak bize ulaşın sayfamızdan çağrı merkezimize ya da satış ofislerimize başvurabilirsiniz.