iPhone telefonum çalındı nasıl bulabilirim?

İçindekiler:

  1. iPhone telefonum çalındı nasıl bulabilirim?
  2. iPhone sıfırlanabilir mi?
  3. iPhone buldum ne yapmalıyım?
  4. Yerde AirPods buldum ne yapmalıyım?
  5. Yolda cep telefonu buldum ne yapmalıyım?

iPhone telefonum çalındı nasıl bulabilirim?

Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

iPhone sıfırlanabilir mi?

Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. Apple kimliği parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Apple kimliğinizi kurtarma web sitesine bakın. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPhone buldum ne yapmalıyım?

Telefonun IMEI numarasını bulun ve iPhone sahibinin kullandığı GSM operatörü ile temasa geçin. Durumu anlatın ve IMEI numarasını operatöre ileterek cihazını sahibine ulaşmalarını talep edin. IMEI numarası ve GSM operatörünü kullanabileceğiniz yöntem, bulduğunuz iPhone tamamen kapalıysa bile işe yarayacaktır.

Yerde AirPods buldum ne yapmalıyım?

AirPods'unuzu bulmak için yardıma mı ihtiyacınız var? Bul uygulamasını kullanarak AirPods, AirPods Pro veya AirPods Max'inizi haritada görebilir, bulmak için ses çalmasını sağlayabilir ve böylece kablosuz dinlemeye geri dönebilirsiniz.

Yolda cep telefonu buldum ne yapmalıyım?

E-devlet kapısı üzerinden Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimiya da BTK sistemine girilerek kayıp/çalıntı ihbarında bulunabilirsiniz. Ayrıca BTK Tüketici İletişim Merkezi'nin (120) aranması suretiyle de ihbar işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.