TTnet modem şifre nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. TTnet modem şifre nasıl değiştirilir?
  2. Turkcell modem şifresi nasıl değiştirilir?
  3. Süper online modem şifresi nasıl değiştirilir?
  4. D smart internet şifremi nasıl öğrenebilirim?

TTnet modem şifre nasıl değiştirilir?

(TTnet modem şifresi değiştirme işlemi yapmak için servis sağlayıcınızı arayarak kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenebilirsiniz). Menüden Kablosuz Ağ Ayarları seçeneğine tıklayın. Daha sonra Ağ Şifreleme bölümüne tıklayın. Seçili menüden Wi-Fi adınızı ve şifrenizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Turkcell modem şifresi nasıl değiştirilir?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazın ve adrese gidin. Menüden Hızlı Kurulum sekmesini seçin ve ardından Kablosuz Ayarlar kısmına girin. Bu ekrandan kablosuz bağlantı aç/kapa, şifre değiştirme gibi işlemler yapabilirsiniz. Uygula butonuna tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

Süper online modem şifresi nasıl değiştirilir?

Kurumsal Online İşlem Merkezi Hesabım bölümü altında yer alan Şifre Değiştir​ sekmesinden sisteme giriş için kullanmış olduğunuz şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifre değiştirmek için mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi (tekrar ederek) yazmanız yeterli olacaktır.

D smart internet şifremi nasıl öğrenebilirim?

Kullandığınız modem, D-SmartNet'in size sunduğu modem ise; kablosuz internet kullanıcı adı ve şifrenize modeminizin alt kısmındaki PIN/WIFI password ve SSID bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Modeminizin alt kısmında bu bilgiler yer almıyorsa Online İşlemler'den otomatik olarak veya kendiniz belirleyebilirsiniz.