2018 Ballon d'Or kim aldı?

İçindekiler:

  1. 2018 Ballon d'Or kim aldı?
  2. 2019 Ballon d'Or kim kazandı?
  3. Ballon d'Or 2017 Kim Kazandı?
  4. Ballon d'Or adayları nasıl seçilir?
  5. Modric Ballon d'Or ne zaman aldı?
  6. 2019 Ballon d'Or ne zaman?
  7. Drogba Ballon d'Or aldı mı?
  8. Ballon doru en son kim aldı?

2018 Ballon d'Or kim aldı?

Ada HegerbergYılın Kadın Futbolcusu Kylian MbappéKopa KupasıLuka ModrićYılın Futbolcusu 2018 Avrupa'da Yılın Futbolcusu/Kazananlar

2019 Ballon d'Or kim kazandı?

Megan RapinoeYılın Kadın Futbolcusu Matthijs de LigtKopa KupasıAlissonYaşin ÖdülüLionel MessiYılın Futbolcusu 2019 Avrupa'da Yılın Futbolcusu Ödülleri/Kazananlar

Ballon d'Or 2017 Kim Kazandı?

Cristiano RonaldoYılın Futbolcusu 2017 Avrupa'da Yılın Futbolcusu Ödülleri/Kazananlar

Ballon d'Or adayları nasıl seçilir?

FIFA Ballon d'Or, bir önceki senenin en iyi futbolcusuna verilen ve yıllık olarak düzenlenen bir futbol ödülüdür. En iyi futbolcu dünyanın her yerinden antrenörler ve uluslararası takım kaptanlarının yanı sıra gazetecilerin kullandığı oylara dayanarak seçilir.

Modric Ballon d'Or ne zaman aldı?

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, France Football dergisi tarafından organize edilen Ballon d'Or ödüllerinde en iyi erkek futbolcu ödülüne layık görüldü.

2019 Ballon d'Or ne zaman?

2 Aralık 2019 2019 Avrupa'da Yılın Futbolcusu Ödülleri/Tarihler

Drogba Ballon d'Or aldı mı?

, Cuma 10:45 Didier Drogba, futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden Ballon d'Or'un bu seneki elçisi oldu. Her sene aralık ayında verilen ödül töreninde Fildişili efsane futbolcu Didier Drogba yer alacak ve ödülü sahibine teslim edecek.

Ballon doru en son kim aldı?

Ballon d'Or ödülünü son kazanan futbolcu ise, 2009 yılında birinci seçilenLionel Messi'dir. Messi ödülü 3 kez üst üste kazanan Arjantin doğumlu ve ilk Arjantin vatandaşı futbolcu olmuştur.