Philips Azur Ütü neden buhar vermiyor?

İçindekiler:

  1. Philips Azur Ütü neden buhar vermiyor?
  2. Ütü kireç temizliği nasıl yapılır?
  3. Buharlı Ütü neden buhar vermiyor?
  4. Philips Ütü Calc Clean ne demek?

Philips Azur Ütü neden buhar vermiyor?

Philips Buhar Kazanlı Ütünüzdeki su seviyesi minimum seviyenin altındaysa veya haznede su yoksa ütünüz buhar üretemez. Lütfen su haznesine su doldurun. Haznede su olduğundan veya suyun MIN seviyesi simgesinin üzerinde olduğundan emin olun. Bu işlemin ardından ütünüz tekrar çalışacaktır.

Ütü kireç temizliği nasıl yapılır?

Ütünün alt tabanındaki delikleri bir kürdan yardımıyla açın ve deliklerde oluşan kireci yumuşatın. Sonrasında tüm deliklere karbonat serpiştirin. Ütünün altını yarım limon ile silin ve ütüyü bir dakika ısıtın. Daha sonra fişini çekerek, kireçlerin temizlenmesini bekleyin.

Buharlı Ütü neden buhar vermiyor?

Su haznesinde yeterince su olmaması ütünüzün buhar üretememesine neden olabilir. ... Hâlâ sorun yaşıyorsanız, ütünüzün sıcaklığı buhar üretimi için düşük olabilir. Düşük sıcaklık Anti-Drip Sensörü'nü (damlatmama sensörü) devreye sokar ve sensör buhar üretimini durdurur.

Philips Ütü Calc Clean ne demek?

Philips Ütünüzde kırmızı/turuncu Calc-Clean ışığı yanıp sönüyor. Philips Buharlı Ütünün Calc-Clean veya Decalc ışığının aşağıdaki resimde gösterildiği gibi yanıp sönmesi ütünün kirecinin temizlemesi gerektiğini gösterir. Uyarı devam ederse kireç temizleme işlemi düzgün şekilde gerçekleştirilmemiş demektir.