Yüz Temizleme Cihazı a101 ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yüz Temizleme Cihazı a101 ne kadar?
  2. Bim Aktüel yüz temizleme cihazı ne zaman gelecek?
  3. Polosmart yüz temizleme seti nasıl kullanilir?
  4. A101 yüz temizleme seti nasıl kullanılır?
  5. Titreşimli yüz temizleme cihazı ne için kullanılır?

Yüz Temizleme Cihazı a101 ne kadar?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....Temel Özellikleri:
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin27,95 TL27,95 TL

Bim Aktüel yüz temizleme cihazı ne zaman gelecek?

BİM cilt temizleme cihazı markası 15 Haziran Salı günü satışa sunulacak olan Naturalove cilt temizleme cihazı, 8 kademeli titreşimden oluşuyor. Cilt hassasiyetine göre kademesini ayarlayabilirsiniz.

Polosmart yüz temizleme seti nasıl kullanilir?

NASIL KULLANILIR Cihazı çalıştırmak için açma kapama tuşuna basınız. Cihazın 3 farklı modu sayesinde farklı cilt tiplerine göre temizleme yapmanızı kolaylaştıracaktır. Temizleme işlemi sırasında cildinizin zarar görmemesi için aynı noktada 2 saniyeden fazla tutmayınız. Toplam seansı 5 dakikadan fazla yapmayınız.

A101 yüz temizleme seti nasıl kullanılır?

Seyahat çantası ile yüz temizleme setiniz her an sizin yanınızda! 2 kademeli ayarından tercih ettiğiniz temizleme hızını seçin ve yüzünüze dairesel hareketlerle uygulamaya başlayın.

Titreşimli yüz temizleme cihazı ne için kullanılır?

Yüz temizleme aletleri yoğun makyaj yapan insanların ve ciltleri çabuk kirlenen insanların kullanımı için geliştirilmiştir. Yüz temizleme aletleri tam olarak; ciltteki yağ ve kiri derinlemesine temizler. Dairesel hareketlerle titreşim vererek çalışan bu cihazlar, özellikle gözeneklerin arındırılmasına yardımcı olur.