Iğneli epilasyon sonrası ne sürülür?

İçindekiler:

  1. Iğneli epilasyon sonrası ne sürülür?
  2. Iğneli epilasyon sonrası kabuklanma normal mı?
  3. İğneli epilasyon ne kadar sıklıkla yapılıyor?
  4. Lazerden sonra duş alınırsa ne olur?
  5. İğneli epilasyon yüzde iz bırakır mı?

Iğneli epilasyon sonrası ne sürülür?

İğneli Epilasyon Sonrası Epilasyondan sonra cilt sıcak su ve kese ile tahriş edilmemelidir. Ilık su ve yumuşak bir sabunla uygulama alanı yıkanabilir. Enfeksiyon gelişmemesi için tedavi alanına antibiyotik içeren krem veya pomadların sürülmesi önerilir.

Iğneli epilasyon sonrası kabuklanma normal mı?

Fakat iğne o kadar ince ki böyle bir şey mümkün değil. İşlemden sonra cilt tipinize bağlı olarak küçük kabuklar olabiliyor ya da olmayabiliyor. Bunları yolmadığınız müddetçe iz bırakmayacaklardır.

İğneli epilasyon ne kadar sıklıkla yapılıyor?

Ne sıklıkla uygulanmalıdır? İlk uygulamalar bir hafta-on gün aralıkla başlanır birkaç seans sonra otuz güne kadar çıkar genellikle dört ile beş uygulamada sonuçlanır.

Lazerden sonra duş alınırsa ne olur?

Lazer epilasyon işlemlerinden hemen sonra duş alırken sıcak su kullanmak cildinizi tahriş edebilir. İşlemden en az 8 saat sonra ılık ya da soğuk su ile duş almak rahatlatıcı olmasının yanı sıra cildinizin zarar görmesini de engeller.

İğneli epilasyon yüzde iz bırakır mı?

İğneli epilasyon sonrasında ince ciltlerde ve koyu renkli ciltlerde kalıcı iz ve leke kalma olasılığı fazladır. Uygulama sonrası genellikle sivilce benzeri ucu beyaz yapılar görünür ve bu durum 1 hafta ile 10 gün arasında sürebilir. Kabuklanma, alerji, kabartı,1-2 hafta sürebilen kızarıklık olasılığı yüksektir.