Geveze adı ne?

İçindekiler:

  1. Geveze adı ne?
  2. Cem Ceminay hangi radyoda program yapıyor?
  3. Geveze Show sunan kim?
  4. Radyocu Emre Turhan kimdir?
  5. Cem Ceminay kaç yaşında?
  6. Geveze Power FM saat kaçta?
  7. Power Türk Hangi Kanalda?

Geveze adı ne?

Jozi Zalma (Geveze), tarihinde İstanbul, Üsküdar'da doğmuştur. Gerçek adı Jozi Zalma'dır, ancak “Geveze” diye tanınır. Çocukluğunun yazları Büyükada'da geçti. 14-15 yaşlarında küçük FM vericileri yapar, teypten vericiye bağlantı yapıp radyo yayınları yaparmış.

Cem Ceminay hangi radyoda program yapıyor?

TRT FM radyo kanalında " Cem Ceminay ile Günaydın Türkiye'm" adlı programı yapmıştır. Kariyerine internet üzerinden "podcastler" yayınlayarak devam etmektedir. 29 Haziran 2020 tarihi itibarı ile Power FM'de yayınlarına başlayan Cem Ceminay, Power Night programıyla dinleyenlerine ulaşmaya devam etmektedir.

Geveze Show sunan kim?

Jozi Zalma (Geveze), tarihinde istanbul, Üsküdar'da doğmuştur. Gerçek adı Jozi Zalma'dır, ancak “Geveze” diye tanınır. Çocukluğunun yazları Büyükada'da geçti. 14-15 yaşlarında küçük FM vericileri yapar, teypten vericiye bağlantı yapıp radyo yayınları yaparmış.

Radyocu Emre Turhan kimdir?

1983'te İzmir'de doğdu. Oyunculuk eğitimini Türvak Actor Studio'da aldı. 2003 yılında Enka Okulları'nda Tiyatro Eğitmeni ve sonrasında Etkinlik Koordinatörü olarak çalışmaya başladı. 20 yılları arasında Sakarya Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi'ne tiyatro alanında akademik danışmanlık yaptı.

Cem Ceminay kaç yaşında?

67 yaşında (7 Haziran 1954) Cem Ceminay/Yaş

Geveze Power FM saat kaçta?

20 Ocak'tan itibaren yayınlarına devam edecek olan Geveze, kısa bir aranın ardından hafta içi her akşam 17.00 ile 20.00 saatleri arasında dinleyenleriyle buluşacak.

Power Türk Hangi Kanalda?

Power Medya Grubu bünyesindeki İstanbul merkezli kanal, Mayıs 2021 itibarıyla sadece IPTV platformları üzerinden yayın yapmaktadır....
PowerTürk TV
Turkcell TV+137. kanal (HD)
tivibu168. kanal (HD)
Vodafone TV101. kanal (HD)
İnternet televizyonu
16 satır daha