29 Ekim ek ders ödenir mi?

İçindekiler:

  1. 29 Ekim ek ders ödenir mi?
  2. 28 Ekim ek ders kesilir mi?
  3. Yarıyıl tatilinde ek ders ödenir mi?
  4. 29 Ekim'de canlı ders yapılacak mı?
  5. Resmi tatillerde DYK ödenir mi?
  6. 28 Ekim nöbet ücreti ödenir mi?
  7. 28 Ekim de nöbet ücreti ödenir mi?
  8. Uzaktan eğitimde ek ders verilecek mi?
  9. Ara tatilde ek ders var mı?

29 Ekim ek ders ödenir mi?

28 Ekim yarım gün ve 29 Ekim tam gün tüm kamu kurumları ve okullarda resmi tatil olduğu için, tüm memurlarda olduğu gibi öğretmenlerde de kesinti yapılmayacak ve 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim günü olan kurslar ve ek dersler tam ödenecektir.

28 Ekim ek ders kesilir mi?

Yani ek ders ücreti kesilmeyecek okula gelinmiş gibi işlem yapılacaktır. Arife gününün de tatil edildiği 22-28 Ekim haftasında iki gün ders işleneceğinden öğretmenler bu hafta süresince ek ders alamayacaklardır.

Yarıyıl tatilinde ek ders ödenir mi?

Öğretmenlerin ara tatil dönemlerinde okullarda geçirdiği süreler ve yaptıkları çalışmalar, mesleki çalışma dönemi kabul edileceğinden ek ders ücretlerinde de herhangi bir kesinti yapılmayacak. Öte yandan öğretmenler, sömestr olarak bilinen, 20- tarihlerinde öğrencilerle birlikte ara tatile girecek.

29 Ekim'de canlı ders yapılacak mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda uzaktan eğitim dersi işlenmeyecek. ... Bu hafta Perşembe gününe denk gelen Cumhuriyet Bayramı'nda okullarda yüz yüze eğitim verilmeyecek. Resmi tatil olan bayramda okullarda koronavirüs salgınını sebebiyle kutlama ve etkinlik yapılamayacak.

Resmi tatillerde DYK ödenir mi?

Maddede yer alan; "Resmi tatiller ile milli ve dini bayram tatillerinde kurs planlaması yapılmaz. " ifadesi açık ve nettir. Bu maddeye göre 29 Ekim ve 23 Nisan günlerine DYK konulmaz.

28 Ekim nöbet ücreti ödenir mi?

Dolayısıyla Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim Pazartesi günü yarım gün ders yapılacağı gerekçesiyle Pazartesi günü nöbet görevi olan öğretmenlere; yarım gün ders olduğu bu nedenle yarım gün nöbet görevini yerine getirildiği gerekçesiyle nöbet görevi ek ders ücreti ödemesi yapılmaması doğru bir uygulama değildir.

28 Ekim de nöbet ücreti ödenir mi?

İdareyle görüşüp bu haftalık nöbet gününüzü Çarşamba, Perşembe veya Cuma gününe alabilirsiniz. 29 Ekim'de Ek ders ve Evde Eğitim ücretleri ödenir. Ancak 29 Ekim'de DYK, Nöbet, Egzersiz, İYEP, Destek Eğitim ücretleri ÖDENMEZ.

Uzaktan eğitimde ek ders verilecek mi?

Okullarda 2. dönem sınavlarının isteğe bağlı olmasıyla öğrencilerin derse katılımı her geçen gün düşüyor. Öğretmenler de canlı derse, uzaktan eğitime öğrenci gelmezse ek ders ücreti kesilecek mi diye araştırmaya başladı. ... Uzaktan eğitimde öğrenci gelmezse ve öğretmen ders yapamazsa ek ders ücreti alamayacak.

Ara tatilde ek ders var mı?

Milli Eğitim Bakanlığı yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders saatlerine ilişkin kararla ara tatillerdeki, seminer ek ders sorunu çözüldü. ... Ücretli öğretmenler ise ek ders ücreti alamıyor.