Aydınlatıcı inciler nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aydınlatıcı inciler nasıl kullanılır?
  2. Yüz şekline göre allık nasıl sürülür?
  3. Top Pudra nasıl kullanılır?
  4. Aydınlatıcı Krem nerelerde kullanılır?
  5. Krem Highlighter nasıl kullanılır?
  6. Yuvarlak yüz makyajı nasıl yapılır?

Aydınlatıcı inciler nasıl kullanılır?

Aydınlatıcıyı sadece elmacık kemiklerinin üzerine ve yanaklarına, kontür yaptığın hattın altına taşmayacak şekilde sürmelisin. Burnunu daha ince ve kalkık göstermek için, sadece burnunun ucuna ufak bir nokta halinde uygulamalısın. Işıltıyla yüz hatlarına boyut vermek için strobing tekniğini kullanabilirsin.

Yüz şekline göre allık nasıl sürülür?

Fırçanın ucuna biraz ürün al ve hafifçe üfle. Ardından ürünü elmacık kemiklerine ve yanaklarından saç diplerine doğru nazikçe uygula. Kalem allığı yanaklarından şakaklarına doğru hafifçe ilerleyerek uygulayabilirsin. Dilersen allığı yanak üzerine uygulayıp ürünü elinle de dağıtabilirsin.

Top Pudra nasıl kullanılır?

Öncelikle pudra fırçası edin....Pudra Nasıl Sürülür?
  1. Sırasıyla makyaj bazı, fondöten ve kapatıcını uygula.
  2. Pudranı fırçana al ve fırçadaki fazla pudrayı çırparak uçmasını sağla.
  3. Pudrayı ilk olarak yüzünün ortasına uygula.
  4. Daha doğal ve eşit bir görünüm için pudranı yüzünün dış köşelerine doğru yuvarlak hareketlerle dağıt.

Aydınlatıcı Krem nerelerde kullanılır?

Tuna White Correct Cilt Aydınlatıcı Kremin güneşlenme sonrasında ve makyaj öncesinde dahi kullanımı uygundur. Makyaj yapmadan önce kremi kullanım şekli detaylarında belirttiğimiz şekilde kullanıp üzerine makyaj yapmanız mümkündür. Makyaj öncesi kullanılabiliyor olmasının kullanıcıya kullanım kolaylığı avantajı verir.

Krem Highlighter nasıl kullanılır?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Yuvarlak yüz makyajı nasıl yapılır?

Yuvarlak yüz şekline sahip olanlar nasıl makyaj yapmalı? Yuvarlak yüzde yapılması gereken ilk şey, kontür ile yüz hatlarını biraz derinleştirmek. Böylece daha “şekilli” bir yüze sahip olabilirsin. Şakak bölgesi, elmacık kemikleri ve çene kenarlarına kontür uygulayarak yüzünü daha uzun gösterebilirsin.