Açık öğretimden mezun olunca diplomada ne yazar?

İçindekiler:

  1. Açık öğretimden mezun olunca diplomada ne yazar?
  2. Açık öğretim diploması nasıl olur?
  3. Diplomam ingilterede geçerli mi?
  4. YTÜ diploması yurtdışında geçerli mi?
  5. Anadolu Üniversitesi Diploma ne zaman verilir 2021?

Açık öğretimden mezun olunca diplomada ne yazar?

Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır. ... İşletme Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İşletme Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

Açık öğretim diploması nasıl olur?

Açık lise (AÖL) diplomaları Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri vasıtasıyla alınabiliyor. Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.

Diplomam ingilterede geçerli mi?

İngiltere'deki üniversitelerde Avrupa Birliği kapsamında eğitim veren ülkelerdeki eğitim kurumlarından alınmış olan diplomalar geçerli olmakla birlikte birçok Kanada, Amerika Birleşik Devletleri gibi birçok ülkenin diploması da geçerlidir.

YTÜ diploması yurtdışında geçerli mi?

İTÜ'lü mühendislerin diplomalarının ABD, Avrupa ve tüm dünyada birebir geçerli olmasını sağlayan bu akreditasyon, eğitim kalitesinin eşdeğerliğini gösteriyor. ... Akreditasyonla, İTÜ'nün 25 programının diploması tüm dünyada geçerli kabul ediliyor.

Anadolu Üniversitesi Diploma ne zaman verilir 2021?

AÖF DİPLOMALARI NE ZAMAN VERİLİR, NEREDEN ALINIR 2021? Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.