Elma sirkesi ile cilt bakımı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Elma sirkesi ile cilt bakımı nasıl yapılır?
  2. Üzüm sirkesi yüze nasıl kullanılır?
  3. Üzüm sirkesi içmek kilo verdirir mi?
  4. Üzüm sirkesi saca surulur mu?

Elma sirkesi ile cilt bakımı nasıl yapılır?

Elma Sirkesi Yüze Nasıl Uygulanır? Elma sirkesi tonik olarak kullanılacaksa bir litre suya, 1-2 yemek kaşığı oranında su ile karıştırılarak cilde uygulanır. Eğer sivilce üzerine kurutucu bir uygulama isteniyorsa yarı yarıya sulandırılarak kullanılmalıdır. Cilt üzerinde bırakılmamalı muhakkak durulanmalıdır.

Üzüm sirkesi yüze nasıl kullanılır?

Üzüm sirkesi cildi temizler, cilt lekelerini azaltmada yardımcı olur ve aynı zamanda yağlı ciltlerdeki yağ fazlalıklarını azaltır. Üzüm sirkesini cilde uygulamak isteyenler; sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere, suyla seyreltilmiş sirkeyi temiz cilde, pamuk yardımıyla uygulayabilirler.

Üzüm sirkesi içmek kilo verdirir mi?

Üzüm sirkesi, gönüllü insan denekleri arasında yapılan bir araştırmada baş tacı edildi ve yine elma sirkesi gibi obez olan deneklerde ciddi oranda kilo kaybı yaşandığı tespit edildi.

Üzüm sirkesi saca surulur mu?

Üzüm sirkesi cilde ve saça oldukça iyi gelmektedir. Cildin onarılmasını ve ciltteki yararlı hücrelerin çoğalmasını sağlar. Üzüm sirkesi aynı zamanda saç dökülmesine de oldukça iyi gelmektedir. Saç dökülmelerini önemli ölçüde engeller.