Rusya Türkiye hangi statta oynanacak?

İçindekiler:

  1. Rusya Türkiye hangi statta oynanacak?
  2. Milli Takım Moskova maçı hangi kanalda?
  3. Milli mac saat kacta hangi kanalda?
  4. Rusya Belcika maçı hangi kanalda?
  5. Finlandiya Rusya saat kaçta?

Rusya Türkiye hangi statta oynanacak?

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Türkiye ile Rusya kozlarını paylaşacak. Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak olan müsabaka A Milli Futbol Takımı'mız için büyük önem taşıyor.

Milli Takım Moskova maçı hangi kanalda?

11 Ekim Pazar günü Rusya'nın başkenti Moskova'daki VTB Arena'da oynanacak Rusya - Türkiye mücadelesi TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Milli mac saat kacta hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu altıncı maçında bu akşam Hollanda'ya konuk olacak. Johan Cruijff Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Müsabakada, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Rusya Belcika maçı hangi kanalda?

EURO 2020 (Avrupa Futbol Şampiyonası) B Grubu'nda Belçika ve Rusya, bu akşam karşı karşıya gelecek. EURO 2020'de B Grubu'nun ikinci maçında Rusya ve Belçika, Türkiye saati ile 22.00'de Rusya'nın Saint-Petersburg kentindeki Krestovsky Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Finlandiya Rusya saat kaçta?

FİNLANDİYA - RUSYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Finlandiya - Rusya maçı 16 Haziran Çarşamba günü Saint Petersburg Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak mücadelede Hollandalı Danny Makkelie düdük çalacak. Mücadele TRT 1'de canlı yayınlanacak.