Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadı?

İçindekiler:

  1. Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadı?
  2. Karahan Çantay hangi klip?
  3. Karahan Çantay kimlerin klibinde oynadı?
  4. O Ses Türkiye Sibel Can neden ayrıldı?
  5. Karahan Çantay hangi dizide oynadı?
  6. Karahan Çantay şu anda nerede?
  7. Karahan Cantayin cenazesi geldi mi?

Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadı?

ODTÜ Matematik bölümünde okurken 1995 yılında Mr.Turkey birincisi olmuştur. Aynı gün tacı Sibel Can tarafından takılmıştır ve aynı yıl kendisinin "Dedikodu" adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

Karahan Çantay hangi klip?

Bir zamanların ünlü erkek modeli Karahan Çantay geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Çantay, Sibel Can'ın "Dedikodu" isimli şarkısının klibinde rol almıştı.

Karahan Çantay kimlerin klibinde oynadı?

Bir dönem Türkiye'nin en popüler mankenleri arasında olan Çantay, Bülent Ersoy'un klibinde de oynamıştı. Çantay, Japonca biliyor ve Uzak Doğu'ya ilgi duyuyordu.

O Ses Türkiye Sibel Can neden ayrıldı?

Sibel Can ve Karahan Çantay'ın klip ve film çekimlerindeki yakınlaşması aralarında aşk dedikodusu çıkmasına neden oldu. ... Sibel Can Hakan Ural çifti bu olayların ardından ayrılınca Karahan Çantay, Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinin bitmesinin de sebebi olarak gösterildi.

Karahan Çantay hangi dizide oynadı?

Oynadığı dizi ve filmler Zehirli Sarmaşık, Sibel,Gizli Aşk, Böyle mi Olacaktı, Kumkapı Olayı-Üzgünüm, Altın Vuruş. Bunların haricinde Zeki Müren anısına tiyatro gösterisi ve Hande Ataizi ile birlikte Zorro'nun Aşkı'nda oynadı.

Karahan Çantay şu anda nerede?

2000 yılının Mart atında Bülent Ersoy'un "Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim" adlı şarkının klibinde oynadı. Bildiği Japoncayı unutmamak için Japonca kitaplar okumakta. ABD. New York'ta yaşayan Karahan Çantay, New York Havaalanı'nda taksicilik yapıyor.

Karahan Cantayin cenazesi geldi mi?

Eski manken ve oyuncu Karahan Çantay, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 7 Mart'ta motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitirmişti. ... Karahan Çantay'ın cenazesi İstanbul Havalimanı'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'na getirildi.